Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Épül a gépem ::: Kelepeisz Lajos

Indította gaben, 2025 február 26, 08:02

Előző téma - Következő téma

Kelepeisz Lajos

Na alakul ez, ha nem könyvekkel állítanám be a magasságot, akkor tényleg tökéletes lett volna.[#vigyor3]

Kelepeisz Lajos

Sziasztok!
Valaki nem tud magyar nyelvű leírást az Eagle G-kód generáló progi telepítéséről és használatáról?
Köszönöm

u6p5jr23k

Ugyan nem magyar, de EZ alapján talán boldogulsz.

s7manbs8

Melyiket kérdezed ? Van abból párféle. Én is szoktam használni néha vagy ha nem tudod mit jelent valami szó kérdezz.

Kelepeisz Lajos

Köszönöm uraim, úgy néz ki holnap kapok egy kis segítséget Skype-on a progival kapcsolatosan.[#vigyor3]

Kelepeisz Lajos

designr

Kelepeisz Lajos

Ohh, köszönöm a bókot.[#integet2]

zozo

Tegnap karcoltad és máris egy éves? [#nevetes1]

Amúgy nagyon jó a kép.[#eljen]

szf

Csak az apja nem tiszta[#wink]
Bocsi ezt nem hagyjuk ki

Kelepeisz Lajos

Látod én nem petárdával durrogtatok.[#vigyor]

Kelepeisz Lajos

Na a mindennapi gravírozás ma sem maradt el, most tükörre.

Kelepeisz Lajos

Valaki tudna segíteni, a PCB-gcoode progival legeneráltam a marópályát, de ez az egész marómotorra van, hogy tudom átállítani a lézer kapcsolóparancsokra (m10-m11)re? A progin belül vagy a kapott g kódba kell soronként átírni?

zozo

Soronként semmiképp :)
A g-kódot behívod szövegszerkesztőbe, és csere funkcióban megadod, hogy az összes mittomén' Z-1 sort cserélje M10-re, Z0-át meg M11-re...és így tovább.

Azért érdemes átnézni az elejét, hogy ne legyen benne oda nem illő sor. (pl. M3 M5, a G0 parancsok is értelmezhetőek legyenek)

A végén kiadod a keresés parancsot pl. Z-re, M3-ra, hogy biztosan nincs már benne.

s7manbs8

Ki kell cserélni a kódokat ahogy zozo mondja, de legjobb, ha ulp-ben cseréled ki, illetve azt átírva utána nem kell kézzel csinálgatni szövegszerkesztőben.