Épül a gépem ::: Bundyland gépe

Indította gaben, 2025 február 26, 08:00

Előző téma - Következő téma

akcut53

Eddig az volt, sajnos ilyen ez a google, keresek valami mást ami nem állítgatja magától, eddig látszott, elmentem ebédelni és ez van, egy kalap sz.r. :-(

akcut53

Gödöllőről Budapestre, de még nem most mert nem lehet kivinni, csak elkezdtem keresni mik a lehetőségek és mennyibe kerülnek.

3ztiz2p39

Vagy a saját tárunk vagy az imgserv.
E kettő biztosnak tűnik jódarabig.

akcut53

Igen én is erre gondoltam csak nem tudom hogy férek hozzá
a saját FTP tárunkhoz. Mármint hogy mi a usernév és mi a jelszó.

Az imgserv nem jó szerintem mert idővel törlődik.

3ztiz2p39

Hopsz, ez mehetett volna magánban :(

akcut53

Köszi, ez volt pedig beállítva, egyszer már használtam a régebben, de ezek szerint innen a munkahelyemről nem megy
majd otthonról megpróbálom.

ywathzay

Akkor sokat ne gondolkozz. Biztos van nagy tüzép telep, nekik vannak KCR-es autók különféle méretben. Felveszi, leteszi, lehet kicsit drágább mint amit gondolsz érte, de ettől egyszerűbben nem tudod megoldani. Ha van szállítójárműved, akkor a felrakás erejéig, majd a célnál egy másik cég a lerakás erejéig odaküld egy autót. Én 2 éve vettem a XV-ker.- ben esztergát, (igaz nekünk volt 2 tonnás futó) 25- ért rátette a daruskocsi, aztán isten áldja.

akcut53

Ráérek gondolkozni mert az 1500-as változata miatt egyenlőre kihozni sem lehet onnan Másrészről meg elég szórt árakat találtam hátha van itt valakinek ismerőse szállításra.

837pzgjm7

Húú, András! Szép példány! Ezzel léptéket váltottál.
Be tudod vinni a többi géped mellé?

akcut53

Háát nehéz lesz. Be kell fejeznem a bakdarum. Ha az kész
akkor kell csináljak egy kis bakdarut ami a nagyra felrakja
az I acélgerendát. Aztán leengedni és bent helyetcsinálni.

837pzgjm7

Korlátlanul találsz magadnak elfoglaltságot. [#wave]

akcut53

Sziasztok !

Szerdán túlestünk az EU400 leeresztésén, köszönet Karcsi22 fórumtársnak a segítségért!