Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Épül a gépem ::: Bundyland gépe

Indította gaben, 2025 február 26, 08:00

Előző téma - Következő téma

bundyland

bundyland

bundyland

PSoft

Én, látom a [382]mindhárom képét, ott a helyén is.
[#nemtudom]

Devecz Miklós

KoLa

KoLa

HJózsi

[#eljen] Mekkora a motor teljesítménye? Le lehet olvasni valahol?

bundyland

Köszi mindenkinek!

A motor 1KW-os hibátlan adattábla, a motor is nagyon szépen jár 700 1/p a fordulata, de a súlya az embertelen, egyedűl nem emelem fel, ezt valószínüleg eladom majd.

bundyland

Sziasztok !

Vettem két ilyen gépet, és érdeklődnék hogy van e valakinek szállítós ismerőse, ez már utánfutóra nem megy fel.
Van ugyanott még egy 1500 as EU-400 eladó ha valakit érdekel.

vjanos

Gratula, szép kis eszterga. Mi a pontos tipusa?

bundyland

Köszi!

EU-400, az E400 nak az újabb változata.

designr

Biztosan szép gép..kár hogy nem látom..nem nyilvános sajnos a kép..

vjanos

Reggel még ment - most nekem sem látszik

ywathzay

Honnan hová kell vinni? Ez fontos infó a szállításhoz, mert ismerős van aki szállít....