Épül a gépem ::: Bundyland gépe

Indította gaben, 2025 február 26, 08:00

Előző téma - Következő téma

d05ixchbw

Nyugodtan told bele a rézcsövet, semmi baja nem lesz.

p75e6i8vg

Ezt használják gyári rendszerekben is. Ha többedik összerakásra esetleg már nem tömít, lecsíped a kissé hosszabbra hagyott cső végét, és teszel rá egy új gyűrűt.

Egyébként olajálló poliuretán pneumatika cső, és a http://hidraulikakershop.hu/sct/341470/PNEUMATIKUS-CSATLAKOZOK-PUSH-IN-NIKKELEZETT-REZ-KI" TARGET=_fnew>hozzá való bedugós réz idom nem lenne jó? Mekkora nyomás van az olajzó rendszerben?

akcut53

Ott nem tudom van e ilyen vékony cső használatban.

akcut53

De ezt ki is próbáltad ?
Van itthon levegőhöz 4mm es és beletoltam a rézcsövet szépen meg is fogta csak éppen nem tudom hogy ez így mennyire jó, nem láttam még ilyet, de valóban nem kizárt hogy működjön.

akcut53

Igen ezeket ismerem és ilyennel is lesz, de van ahol közvetlen kocsik mellett megy el 0.5mm szabad hely van ott nem lehet kicsit sem hullámos a cső. Viszont ahol kilép a réz cső (4mm)oda keresnék oldható(többször) csatlakozást. Onnan már megy amit linkeltél.
Bár egyébként pneumatika címszó alatt vannak.

d05ixchbw

Sok pneut szereltem, és használtam ezt a megoldást is.
Ott nem lesz nagy nyomás, így nem fog kicsúszni.

akcut53

Sziasztok!

Vettem ma egy ilyen fúrógépet a Jófogáson.
(Weiss Manfréd)
Már régen szerettem volna egy stabil darabot és ennek felugorva a fúroasztalára meg se mozdult a gép. Nem csoda
hiszen ~500Kg körül van. Sajnos a felső része hiányzik ezért azt át kell alakítani de ebben az állapotában is használható.
(volt még reggel), azóta darabokban.
Amúgy hibátlan vezetők és hibátlan fogaskerekek belűl hatalmas csapágyakkal simán lehet vele marni.

Ha esetleg valakinek lenne hozzá felsőrész az kérem keressen meg!

837pzgjm7

Ahogyan a precizitásod ismerem, fogsz még rajta dolgozni rendesen amíg használatba is veszed.
Sok energiát és kitartást hozzá!
Egyébként vitathatatlanul stabil "alany", rendbe hozva örök darab. [#wave]

akcut53

Szia !

Köszönöm!
Az a szerencse hogy annyira nem vészes mint amilyennek látszik.
Mindene szétjött egyből, semmi "összerohadás".
Inkább a súlyok mozgatásával van gond, az asztalát elborulva még fölállítani is alig tudom. :-) De a többi mind ok, asztalba egyetlen egy belefúrás sincs hacsak nem az egy középső. Gépi előtolás is van benne.

rcxk9dpbt

De kár hogy google bejelentkezés nélkül nem láthatom a fúrót..

ywathzay

Én be vagyok jelentkezve google-n, de nem látom a fúrót....:(

akcut53

Szia !

Te nem látod a képeket ????
Még ugyan él a hirdetés:
link

8irerv4i

Klasz gép !
Én is csak most látom ...

akcut53

Hát bevallom nem értem miért nem látszik, public share van a képeken, de tény hogy nem látszik.