Épül a gépem ::: Bundyland gépe

Indította gaben, 2025 február 26, 08:00

Előző téma - Következő téma

9ji0dz7t

000000000

Szia,

Írnál erről egy kicsit többet? Hol lehet ezeket megrendelni?
Be tudnád linkelni a honlapjukat?

Üdv

akcut53

http://www.aliexpress.com/store/302715" TARGET=_fnew>LINK

Igazából nem tudok mit írni bővebben, leleveleztem velük, van egy séma amit ki kell tölteni a méretekkel, nagyon segítőkészek, szinte azonnal válaszolnak (figyelembe véve persze az időeltolódást!)
Küldtek katalógust is, sok más termékük is van.

000000000

Szia,

Köszi a linket már fel is vettem velük a kapcsolatot. Ha neked küldtek rendes katalógust légyszíves küld át, mert nekem csak pár képet sikerült elküldeniük.

Üdv

akcut53

Szia !
      Jó átküldhetem csak postázd utána vissza mert nekem is kell! :-) (nyomtatott)
De az oldalon szerintem minden ott van.

akcut53

Sziasztok!

nekifogtam a központi olajozásnak, de elakadtam a 4mm es rézcsövek szerelésénél.
Többnyire forrasztom de van néhány hely ahol jól jönne ha bontható lenne. De erre nem találok sehol megoldást.
Esetleg aki már megcsinálta, akkor hogyan ?
Vagy pl a képen látható megoldás tök jó lenne
csak éppen nem vagyok benne biztos hogy ez többször szétszedhető, összerakható eresztés nélkül.
https://lh3.googleusercontent.com/-fEP8WoAaE4Y/Vh4fj5vLFHI/AAAAAAAADkw/vzqlKRnQjQc/w800-h593-no/rez.jpg" border=0>

9ji0dz7t

Hejhó

Ami a képen van az egy roppantó gyűrűs megoldás ezt a hidraolikus rendszerekben szokták használni ( bicikliknek a fékcsöveinél és a motoroknál is fellelhető)
itt egy link ahol képek garmada fellelhető :)  
https://www.google.hu/search?q=roppant%C3%B3gy%C5%B1r%C5%B1&espv=2&biw=1355&bih=766&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMI-MHszoDCyAIVROgsCh0-VgTC" TARGET=_fnew>LINK

A másik kérdésre a válasz az IGEN tud zárni többszöri szerelésre mert ez a gyűrű elég puha és újra képes felvenni az önzáró alakzatot  
Amúgy mi az oka hogy réz cső kel? Nem lenne elég erre műanyag cső is? Ott sokkal könnyebben meg valósítható a gyors csatlakoztatás szerintem :) (iparban is használják)

xw705sph

Kozponti zsirzo rendszereket hasonlo csatlakozokkal szerelek. Ez a resze nem szokott problemas lenni.

xw705sph

Mondjuk a hidraulikat is hasonloval csinalom es megbontas utan elofordul, hogy ereszt. De azert ott 80bar nyomas is van.

akcut53

Szia !

Nem mert olyan helyeken megy ahol alig van hely ezért tök egyenesnek kell lennie és erre a kemény rézcső a legjobb. Utána már lehet a műanyag cső, de az már megy. Azért nem ártana ha sokszori szétszedést is kibirna.

akcut53

Hát igen itt közel sem lesz ilyen nyomás, csak mindig szétszedem valamiért a gépet és nem szeretnék állandóan új csövet beforrasztani.

akcut53

xw705sph

Az autos boltokba szoktak fekcsovet peremezni. Az jo nehanyszor szetszedheto. Van ahol acelcsovet is csinalnak.

akcut53

Igen vennék is peremezőt csak éppen anyát nem találtam a 4mm es csőre.

wdctpb5az

Nemtudom, esetleg klímásoknál, hűtőgépszerelős szerelvényboltban nincs ilyesmi? Anno simán tudtam venni pl 6-os idomokat is..