Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

UCxxx, mozgásvezérlők MACH3-hoz

Indította gaben, 2025 február 03, 18:41

Előző téma - Következő téma

pisti73

Sziasztok!

Valaki próbált már potmétert csatlakoztatni az UC300 analóg bemeneteire, FRO és SRO érték állítására? Nekem valahogy nem jön össze, próbáltam Balázs egy http://sgforum.hu/listazas.php3?id=1341852889&order=reverse&index=3&azonosito=hobbycnc" TARGET=_fnew>KORÁBBI LEÍRÁSA ALAPJÁN csatlakoztatni, de úgy valahogy nem akar működni.

Ha tud segíteni valaki nagyon megköszönném!

pisti73

Bocsi, mire leírtam már meg is találtam a hibát. Egyik érintkező egy kicsit nem akart érintkezni...

s9ezus8r6

Sziasztok,
Az UC100 használ6ó LunixCNC-hez?
Kösz,
JG

svejk

Nem!  
Kifejezettem a Mach3-joz készült.

000000000

Megépítettem ezt már párszor:
http://www.overunity.org.uk/cncdudez/usb-par-release.jpg" border=0>

Tökéletesen megy a mach3-al is, ajánlom neked is.
szerintem a linuxon is megy.
10$-ért megadja a forrást is.

000000000

Haha. vasas barátom vicces vagy, de ne vezesd meg a kollégát, még a végén elhiszi és tényleg vesz egy ilyet.[#wink]

000000000

Én a forráskódot, nyákrajzzal, kapcsrajzzal anno lementettem, ingyen. [#wink]

pisti73

Szia Balázs!

Továbbra is fennáll az UC300-al a probléma, mármint, hogy megszakad a kapcsolat.  
Külső és USB-s táp esetén is fennáll a probléma. Mostmár több gépen is teszteltem, kábeleket lecseréltem, kétfajta külső táppal próbáltam, de  minden esetben megszakad a kapcsolat.  

Ha tudsz valamit segíts légy szíves, ez a nap egy kicsit sok selejtes munkadarabbal telt el...

Az UC100 esetében semmi hiba, csodálatosan működik, de az UC300 egy kicsit szórakozik...

Zozi

Szia,
Nekem is előjött az a megszakad a kapcsolat hiba elég sűrűn, egy mindent szétszed és újra összerak után még nem jött elő, de nem is próbáltam sokat... én arra tippelek, hogy az usb kábelen szedett össze valamit a toroidtól.

pisti73

Már próbáltam mindent, bárhol volt a táp, bármilyen táp (árnyékolt, árnyékolatlan, zavarszűrt, bármilyen), saját tápellátás, több fajta USB kábel, stb. mindig előjön...

ks46twg3x

pisti73

Ha nekem szól a kérdés, akkor annyit tudok mondani, hogy amíg van kapcsolat addig működik, amikor megszakad a kapcsolat akkor nem küldi tovább a jeleket és leáll a marási folyamat.

pisti73

Sziasztok!

Megoldódott a problémám az UC300-al kapcsolatban! Hálás köszönetem érte Balázsnak és kollégájának az önzetlen segítségért!  
A készüléket a héten Balázsék kicserélték. Az eddigi "nyúzópróbák" sikeresnek bizonyultak. Ezidáig nem történt kapcsolatvesztés, megfelelően működött minden körülmény között (akár saját-, akár külső tápellátás esetén) az UC300.

Nem győzök hálálkodni! Még egyszer KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!

88nwcf22d

Ezt el tudnád küldeni nekem?

istvan58