Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

UCxxx, mozgásvezérlők MACH3-hoz

Indította gaben, 2025 február 03, 18:41

Előző téma - Következő téma

dezsoe

Szia!

Ezt egy kicsit részletezd, légy szíves: "Vagyis mozognak amíg a mozgás folyamatos."

0k4rzhkz

Kedves dezsoe,

Amíg a kézikereket tekerem, addig mozog, ha megállok a tekeréssel, és újra tekerem, már nem mozog.

dezsoe

7ucb4d83h

Sikerült kideríteni valamit?!

dezsoe

Most jutottam el a gépig, lehet, hogy már csak délelőtt lesz belőle eredmény. Írok, ha meg tudtam nézni.

7ucb4d83h

Köszönöm! Várjuk a fejleményeket!?

0k4rzhkz

dezsoe

No, hát nem lettem okosabb. Igaz, hogy nem ugyanezzel a Mach verzióval tudtam megnézni, de nem is hozta a jelzett hibát. Cserébe csinált másikat. :) Szólok, ha jutottunk valamire.

kadaszog

Úgy gondolod a generátorból vett jelet, hogy íváramot és ívfeszültséget fogsz mérni-feldolgozni és visszacsatolni az előtolásnak?

svejk

Akinek nincs nagyon mélyre építve az UC400ETH-ja ,megmérné nekem a piros távolságokat?

dezsoe

svejk

dezsoe

:) Az UC400 itt van az asztalomon. Bezzeg a tolómérő, az a ház túlsó végén volt... [#nyes]

s5f8tmfv3

Üdv Urak!
Tudja valaki hogy az UC100-am miért dobja el mindig az USB kapcsolatot?
Egyre gyakrabban csinálja. Van hogy megy órákat, néha csak pár percet, de mindig ugyanaz a vége hogy kommunikációs hibát ír. Próbáltam másik USB portot, másik kábelt, nem segített.
Ötlet?
Köszi!

izbeki

Emlékeim szerint, mikor építettem a gépem, az is ilyet csinált, nálam árnyékolt usb kábel megoldotta a problémát.
Ide írj: tibor.izbeki kukac gmail.com