Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

UCxxx, mozgásvezérlők MACH3-hoz

Indította gaben, 2025 február 03, 18:41

Előző téma - Következő téma

dezsoe

Ja, és az [#t19#]-ba írd, mert itt törölve lesz.

cxmcdtrx

Szia!

UC300 USB, odatettem a linket, csak nem link gyanánt tudom. Mingyá átrakom az adok.veszekbe. Csak itt kérdezte a fórumtárs...

dezsoe

A linken ethernetes van, USB-s nincs a honlapon, mert évek óta nem gyártják.

cxmcdtrx

Igazad van, figyelmetlen vótam

drehás

Szevasz Attila!
Úgy alakult,hogy már folyamatban van egy UC100 ,így nem mertem ezt is megvásárolni.Remélem megérkezik.Sajnos nem írtál privátba,és így későn vettem észre a nekem szóló üzenetet,amit így utólag is köszönök.

cxmcdtrx

Sziasztok!

Jöjjenek az újabb problémák...
Uc400eth hogy lesz üzemképes mach3 alól?
Természetesen ip cím beállítások rendben, uc400 pakk, plugin feltelepìtve. Ucxx tool látja, mach3 plugin a helyén aztán mintha a világon sem lenne. Hogyan tovább?

Win7 64 bit
Mach3 R3.043.062 + licensz
Plugint hiába engedélyezem, kövezkező újraindításnál megint nincs pipa. Ehhez van (kellene hogy legyen) olyan plugin control, mint az uc100-hoz, ahol látom a bemenetek állapotát?

cxmcdtrx

cxmcdtrx

Nyilván a ping is megy ip-re és eszköznévre is

cxmcdtrx

UC400 plugin 1.019

Nyomtam egy reset device selectiont, hogy újra ki tudjam választani az uc400-at. Mingyá kiderül...

cxmcdtrx

Valami lesz. Szerencse, hogy párszor már végigcsináltam

TBS-TEAM

Miért telepítel fel mindent UC100 stb..? ha csak egy
pl: UC400ETH használsz?
József

cxmcdtrx

bent volt az autoinstallerben, azóta ki is szedtem a fölösleget.
egyelőre a végtelenített tesztprogrammal levegőt szántok, eddig megy hiba nélkül. maradjon is így

most annyi történt, hogy az uc100 helyén 400-as van, minden más maradt.

aktív mindegyik motor és a vagószál fűtés is, karikát meg trapézmintát rajzolgatok

TBS-TEAM

Lassan alakul, még jó lesz a végén. [#eplus2]
József

cxmcdtrx

most hogy tettem fel anyagot, ugyanúgy kiállt licensz hibára...

cxmcdtrx