Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

UCxxx, mozgásvezérlők MACH3-hoz

Indította gaben, 2025 február 03, 18:41

Előző téma - Következő téma

dezsoe

Na, erről nem tudtam. Ezek szerint az UC100 lett javítva? Most van zöld pilács, de nem települ? (Próbálok felzárkózni.)

s5f8tmfv3

Sziasztok!
Az UC100 Mach3 Windows10 64bit alatt működőképes?

TBS-TEAM

Win XP 32bit-re tervezték látogass el a Mac3 shupport

József

s5f8tmfv3

dezsoe

s5f8tmfv3

Köszönöm!
A Mach3 megy Win10 64 biten (tudom nem ajánlják), de nem voltam biztos benne hogy az UC100 is.

Devecz Miklós

Megoldódott!![#falbav][#mf3][#boxer][#mf1]

Nálam a vírus védelmet a NOD32 biztosítja, és ez akadályozta meg a driver feltelepítését. Amikor lehúztam a vírus védelmet minden probléma megoldódott. Nem kellett megszüntetnem az internet kapcsolatot, webről telepítette a drivert, és lám csodát minden működik!

És én ezen rosszakodtam két héten keresztül!

TBS-TEAM

A lényeg, hogy sikerült megoldanod [#eljen]
József

dezsoe

De legalább sikerült! [#taps] Jó tudni, hogy a NOD bekavarhat.

Devecz Miklós

Help!

Mach3 alá akarom telepíteni az UC100 mozgásvezérlőt.

1 - Mach3 telepítve.
2 - UC100 V2_151.m3p telepítve (kiírja, hogy a telepítés sikeres, a plugin könyvtárban meg is jelenik a DLL fájl.
3 - Mach3 elindítva, kiírja, hogy nem találja a plugint.

Ilyenkor mi van?

dezsoe

Ha az UC100 nem látható az eszközkezelőben, akkor itt egy videó a beállításról. Mondjuk, segített volna, ha írsz Windows verziót, mert ha nem W10/W11, akkor egészen más oka is lehet. :)

Miki2

A config menüben a config plagins menüpontban engedélyezted?

Devecz Miklós

Megoldódott!

A Windows Update letöltött valahonnan egy fájlt, ezután működött. Win10-et használok, eddig már többször telepítettem, de még sosem volt ilyen problémám.

apsupk5uy

Sziasztok!

Keresek eladó UC100 mozgásvezérlőt mach3-hoz.
Ha akad valakinek kérem jelezze.

Köszönöm!!

ANTAL GÁBOR