Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

UCxxx, mozgásvezérlők MACH3-hoz

Indította gaben, 2025 február 03, 18:41

Előző téma - Következő téma

dezsoe

Pedig olyan jó ötlet volt... [#vigyor2]

svejk

A szíjjal mi volt a baj?
A mostani fogasléc valami speckó cucc?

000000000

A szíj nagy hosszon nyúlik, leng, rugalmas.
Egy előnye van olcsóbb.

svejk

Khm... Pali koma! Pablót kérdeztem...

2dbfy8y

És a választ előtem meg is kaptad. [#nevetes1]
Ez az igazság, 1,5m hosszú szíj nem szerencsés.
Fogasléc, jóval masszívabb.

2dbfy8y

Most látom kicsit témát tévesztettem, ez a téma az uccnc topikba illett volna jobban.

designr

Nem ebbe a topicba tartozik..lézeresben kérdezek.

svejk

Nem tudtam mekkora géped.
Egyébként biztos van az a szíj meg az a fajta hatás ami jó lenne oda is.

Műanyag fogaskerék?

2dbfy8y

Fém.
Léc egyik vége rögzítve, és egy csapágy, plusz erős rugóval ráfeszítve a fogaskerékre, így a kottyanás kiküszöbölve.

2dbfy8y

zt2c4wh9

Szia Svejk,

Még nincsen kiadva. Még mindig dolgozunk rajta.
A talin egy félig kész verzió volt, ami annyira volt elkészítve, hogy az új funkciókat be lehessen mutatni, de pár "apróság" még hiányzott ami mint utólag kiderült nem is annyira apróság volt, szóval még a befejezésen dolgozunk.

svejk

Hú.., pedig már nagyon várjuk!

Sok sikert hozzá!

bicme92us

Örömmel tudatom mindenkivel, hogy én nyertem meg a debreceni Hobbycnc találkozó fődíját, egy Polgárdi Balázs által féle UCxxx mozgásvezérlést.

bicme92us

Elküldtem , mert a beállított timeout nekem kevésnek bizonyul.
A nyereményem alapján úgy gondoltam a vezérlőprogramot megvásárolom, ami ezekben az órákban történik.
Tehát én is belépek a UCxxx használól sorába.

dezsoe

Ha megvásároltad a vezérlőprogramot és az az UCCNC, akkor rossz topikba írsz. :) Irány az wave]