Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Lézer

Indította gaben, 2025 február 03, 18:31

Előző téma - Következő téma

Kelepeisz Lajos

Valaki mondja meg mi olyan drága ezekben a diódákban, maga a technológia, vagy valami nagyon spéci anyag van benne?

000000000

egyedi a recept az a fejlesztést miat a gyártó....

guliver83

Nemsokára megmondom mit is tud a kicsike!

ANTAL GÁBOR

És ami szimpatikussá teszi :  Item location:
Saint Louis, Missouri, United States . Aki árulja az egy komoly lézeres cégnek néz ki ( megtalálható a honlapja a neten )

Kelepeisz Lajos

Nagyon kíváncsian várjuk, talán Hebo-tol vettél egy szettet?

guliver83

Egy haverom vette és segítettem egy két dologban neki.
Azt mondják nagy jó és azt tudja amit írnak róla.
Főleg szállításban voltak nagyon gyorsak!

svejk

Nem tudom...
Egy képsorozatot feltenni egy mezei grafikon helyett, olyan óvodásnak tűnik, vagy a vevőket nézi annak.
Meglehet eredeti kínait árul. :)

Rabb Ferenc

A papír és a képernyő mindent elbír. De az összehasonlításként említett NDB7A75 a gyártó NICHIA szerint max 3,5W-os. A mindent tudó "neves eladó" ezt közel másfélszeresnek - 5W-osnak írja... De meddig tud ennyit kinyögni szegény?

Az NUBM44 is biztosan kiizzadja a 6W-ot egy ideig. Aztán jön a már sokat emlegetett: pedig tegnap még semmi baja sem volt, ma már csak egy kék LED

z4ejygu7v

Tisztelt fórumtársak! Kérem ha valakinek van tapasztalata, 30 mikron pvc fólia vágásában ossza meg velem. Hány wat lézer tejesitmény szükséges?

nv5firipz

A több mint 5700 eladott termék, 2 semleges és 0 negatív értékelés is elég szimpatikussá teszi.

2vkx6unz

Már hogy lehet komoly ha a katalógus adatot semmibe véve árul lézert...
Komoly cég pl. a Roithner laser bécsben. Nem is árulnak 1,6W-os lézet 2 wattosnak... Amit árulnak ahhoz van valamilyen adatlap is...

c2nsu773m

Nem vágunk PVC-t mert sósavas gáz keletkezik ami megeszi a gépet rövid időn belül!!!!

c2nsu773m

Én úgy tudom hogy van egy japán cég aki gyárt 2W teljesítménnyel kék lézerdiódát ennek kb 50E az ára és ez az eredeti.
Ennél nagyobb teljesítménnyel nem létezik még ilyen dióda , tehát aki ennél nagyobbat mond az kamu. A kinai még általában azzal trükközik ,hogy  a fogyasztását adja meg teljesítménynek.  

ANTAL GÁBOR

Köszönöm a felvilágosítást . ( még szerencse hogy azt írtam hogy ." néz ki " ) Akkor ez is kamu ? Válasz : Sanyi  Rabb Ferenc és Svejk  Részére

000000000

Kék lézert nem lehet csak még hamisítani sem az nem ilyen egyszerű, az olcsóbbak valami ami a méréseken kiesett darabok lehetnek vagy inkább bontott. Vagy lehet a gyár eladja a rossz(abb) darabokat olcsóbban (etikátlan) vagy kilopják a selejt raktárat nem tudom, de egyre gyakrabban lehet a boltokból hamis vagy selejtes félvezetőket beszerezni, mindegy hogy ebay vagy egy pesti bolt.