Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Lézer

Indította gaben, 2025 február 03, 18:31

Előző téma - Következő téma

c2nsu773m

20-30 Wattal 3x4 körbejárni nagy sebességgel és szép a vágás.( még levegőt sem kell fújni)
De én a helyedben tennék fel egy csapot , hogy tudjam szabályozni a levegő mennyiségét.
Ha gravírozok épp csak egy lehelletnyire nyitom meg ,hogy a füst ne menjen be a lyukon és ne nyomja a füstöt az alapanyagra mert utána lehet csiszolgatni meg pucolászni!

Nagy teljesítmény szétégeti a szélét , kormos lesz és csúnya.

xfg6v697j

A G-ray által generált G kód lefuttaátsához nem mindegy melyik mach-ot használjátok.
3.043.062
3.043.066
verziók tudják jól  kezelni a sebeségváltozásokat.

svejk

Erre van magyarázat is, -esetleg a mach3 support oldalán-  vagy csak tapasztalat?

xfg6v697j

Sok verzió tesztelése után jutottunk erre.
A 3.042.xxx verziók darálva mentek nagyobb sebességnél,képtelenek voltak felgyorsulni.

Kelepeisz Lajos

Ha esetleg valakinek kell a Mach3 3.043.066 akkor segítek rajta persze a "demóval"[#eplus2]

svejk

De hát az letölthető a http://www.machsupport.com/software/downloads-updates/" TARGET=_fnew>a hivatalos oldalról.

Kelepeisz Lajos

A demót idéző jelbe tettem, próbálok segíteni a hasonszőrű kollégáknak.

rbbhbyvfs

Szia,

Én értem az idézőjelet, írtam is egy emailt...

Köszönöm,
Libus

Kelepeisz Lajos

000000000

A cncdrivenál kapható 1,6 wattos lézert próbálta már valaki. Jól árasítottnak tűnik, ha valóban az ami...

sanyi84

Tibor45 próbálta.

Kelepeisz Lajos

Nyugodtan megveheted, ebben ugyan az a dióda van mint amit a csapat többsége használ.

000000000

Hogy pontosak legyünk!

Tibor45 a Klavio Kft. Diódalézerét próbálta tesztelte.
Nem a lentebb említettet.

A két cég nem azonos.  

sanyi84

Kelepeisz Lajos