Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Lézer

Indította gaben, 2025 február 03, 18:31

Előző téma - Következő téma

PSoft

Tudhatnánk eseleg még többet róla?

Képek,netán videó?

svejk

Ez Tibor45 találmánya amiről a 3. bekezdésben szó van?  
Sikerül kooperálnotok?

zamek

SZIASZTOK!

DanibÁ! Kb. mikor lesz elérhető cak a lézer egység?

000000000

A 10 Wattos megrendeláéstől számított 6 hét mulva vihető. Mechanika nélkül.  
A többi megbeszélés szerint.

bvadkrcds

Danibá!
Az árak kb...

000000000

Igen, a Tibor fejlesztése az alapja a digitalizálónak.  

000000000

Később bemutatom a gépet.

000000000

A lézer egység azt jelenti, hogy komplett vezérléssel, lézerfejjel együtt van. Csak a PC és a CNC  mechanika szükséges a működtetéshez.. Könnyen fel és leszerelhető.  

000000000

Az ár, felszereltségtől, függő.  
De, többszáz ezres nagyságrend.  

robokacsa

danibá.
azt a 10 20 30 Wos lézer egységet, kb mikortól lehet megvásárolni, de nekem csak a lézer része kellene, és a lézer vezérlője, cnc mechanika nem kell.

000000000

A 10 Wattos lézeregység megrendeléstől számítva 6 hét múlva vehető át. Már rendelhető.
 A 20 és 30 Wattos valamivel több idő alatt készül el.  Sajnos, hosszadalmas a fő alkatrészek beérkezésének ideje.  

Vásárolni szándékozók megnézhetik működés közben nálam.  
Hihetetlenül egyszerű üzembe helyezni. Teljesen felhasználó barátra van készítve. Néhány perc alatt felszerelhető, és már mehet a munka.    

Igen, lehet CNC nélkül is rendelni.  

robokacsa

már nagyon várom, várjuk képekben, vagy videóban, mi is ez a készülék .
eddig csak annyit tudunk róla, legalábbis én, hogy félvezető lézer lesz bent, és 10 Wos van jelenleg, kicsit beavathatnál minket a rajtelmekbe.
én speciel szívesen megnézném, de az ország másik felén lakom, így nem egy kis kiruccanásról szól.
mondj róla bővebben infókat, vagy inkább mutass...lécci lécci

robokacsa

ja és a sok száz ezer, mennyit is jelent? mik lehetnek az extrák?

000000000

Nem mindegy, hogy sok száz vagy több száz. Én az utóbbit írtam.  
Természetesen, akinek vásárlási szándéka van, annak nem gond a távolság. A kíváncsiság más kategória.  
Nem titkoltan, üzleti célból lett fejlesztve. Nem is lehet, nem is érdemes másképp. Ezért így is kezelendő. Amikor a fejlesztő kezében szenderül jobb létre a valahányadik 150 -200-300 ezer forintos dióda, bizony arra gondol, jó lenne, ha egyszer ezek a költségek is megtérülnének, a több más mellett.  

Azt gondolom, egy fontos információ kimaradt. Száloptikás lézerekről van szó. Ezért a könnyű fel – leszerelhetőség. Nincsenek tükrök, és más bonyolultan kezelhető alkatrészek. A lézer fejet rá akasztom a Z re és hadmennyen. A szál másik végén van egy viszonylag nagy méretű doboz. Ami tartalmazza a lényeget.  
És ennyi :))

A lézer fejjel akár kézben tartva is rajzolgathatok, vagy megműthetem anyósom lábát:)) A szája is garantáltan összegyógyul, ha néhányszor megvilágítod a szája szélét:))

PSoft

Hát...

Kiábrándító,és egyben elgondolkodtató válasz is volt.:((

De...,azért köszönöm.