Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Lézer

Indította gaben, 2025 február 03, 18:31

Előző téma - Következő téma

w4sujand

Szia, kösz. A rudia vezérlő nincs benne sajnos, csak ha nem töröm fel.

txmf6br9

Kihasználatlanság miatt el szeretném adni Edge 6,2W
lézer modulomat.
Irányár 95000 Ft

5yfyyj67

Sziasztok,
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Porosodik 2 eve egy co2 lezerem, 1 eve vettem.kb uj csövet, mert a régi elgyengult sok év után.  Most volt alkalmam tesztelni,gondoltam osszerakom. De a kilepő oldalon elhuz egyik oldalra a sugár,  nincs kilépő sugár.  Selejt lenne a cső?
Csatoltam egy képet.
Köszi

morvfer7

valaki gravírozott már ilyen alumínium névkártyát?
mik a tapasztalatok vele?
milyen lézerrel érdemes?

Eladó cuccok: webshop.morvaiferenc.hu

morvfer7

képek, valamiért nem töltődtek fel

Eladó cuccok: webshop.morvaiferenc.hu

PSoft

Jól beállított géppel, szépen, "kontúrosan" gravírozható.
CO2 lézerrel biztosan, de szerintem anno' a 2W-os kékkel is gravíroztam.

borisz94

Attól hogy az ív elkanyarodik szerintem még kellene legyen kilépő lézer sugár. Szerintem inkább a tükrök nincsenek megfelelően beállítva. Így igen, valószínű selejt cső.

7ep8z68za

Sziasztok!

Kínai K40-es géphez vettem aliexpresszről egy új csövet, mert a régi nagyon legyengült, de az új is nagyon gyenge, a szokásos sebességgel/erővel nem vág át semmit kb. :(

Létezhet, hogy a táp vagy más a hiba? A tükrök és a fókuszlencse tiszta.
A kis analóg műszeren a szokásos mA-es értékek jelennek meg, mint a gép újkorában.

Mielőtt reklamálok az eladónak, szeretnék kizárni mindent.

Előre is köszi a segítséget!

borisz94

Ha a táp megfelelő mennyiségű áramot hajt át a csövön akkor biztosan nem a táp rossz. Na de ha a csövön keresztül megy az áram akkor vagy az van hogy nem megfelelő a gáz keverék a csőben, vagy a cső tükrei nem jól vannak beállítva. De én azért mégegyszer megnézem a fej tükrét és az össze többi tükröt.

ixj0t8hj8

Üdv!

Van valaki, aki Soroksáron vagy Dunaharasztin foglalkozik lézervágással? Prototipizáláshoz szükségem lenne 3-4mm vastag, 28cm x 18cm rétegelt lemez(esetleg plexi vagy akril) vágására, pár furattal és kivágással, esetleg logó gravírozással.

guliver83

Sziasztok
Hozzám került egy hebo87 által gyártott lézer  modul, hogy lehet ezt vezérelni?
Pwm?

designr

Ha nem csak a dióda, hanem a vezérlője is megvan. Akkor az TTL pwm..

designr

Ha nincs meg,az 5w-hoz tudok leírást küldeni.

guliver83

Fogalmam nincs milyen lehet.
De szerintem ez nincs 5W

PSoft

Ez a 2W-os verzió.