Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Lézer

Indította gaben, 2025 február 03, 18:31

Előző téma - Következő téma

emerzee_

Ahogy TBS-Team írja! Közösíteni kell a negatívokat. Én Neje 40640-et tettem rá. Agybajt kaptam, mire kiderült, hogy a neje ttl kábele fordítva van bekötve. De mióta rájöttem, tök jól megy a masina! Nekem ugyan az újabb S9 alaplapom van, de a leírása szerint, csak ha jól emlékszem 2,5-3A-t bír, úgyhogy nálam úgy van, hogy egy nagyobb táp van elosztó kábellel rákötve a fejre és az S9-re. + megy a ttl jel a fejbe.
Ma is ment vagy 4 órát... Imádom! Köszi TBS-Team, hogy segítettél hajdanán![#worship]

csaba2008

Köszönöm.

4h9cigrdt

Ha esetleg valaki szeretne egy YAG lézert építeni
vannak hozzá alkatrészeim.
Léghűtéses 20W lézer fej komplett vezetékekkel
Tápegység a gerjesztéshez, vezérlőkártyák, PC....stb.
Már nincs sajnos időm újra összeszerelni.

emerzee_

Sziasztok! Nem tudjátok a Lightburn 1.2.01-nél van okosabb verzió is?

freewind

Hello!

LightBurn (Verzió: 1.4.04 x64)
https://data.hu/get/14215192/LightBurn_1_4_04_x64.zip

Jelszó:hobbycnc

Üdv:Tomi

emerzee_

gbzm030f

Sziasztok !

Segítséget kérnék! Van egy two trees tts-55 lézergravírozóm.
nem tudok rácsatlakozni azt írja:probléma a lézer a gép elfoglalt vagy szüneteltetve van. Mi lehet a gond?

előre is köszönöm!

hfgexpc8a

Sziasztok.
Valakinek nincs véletlenül elado NEJE 80 W CNC lézermodul A40640 lézer? 80 W lézer is érdel.Köszönöm.

4vvdrbnzi

sziasztok : egy olyan kérdésem lenne hogy egy diodás lézervágom van kb fél éve ( még mindig kezdő ) egy olyan problémába ütkőztem , hogy amit eddig 400 as erősségel ki tudtam vágni azt most csak 100 al tudom megtenni.

ha valami ötlet a javitásra volna kérlek segitsetek

köszi.

hfgexpc8a

Sziasztok.Nagyon kezdö vagyok...
Valaki segiten hogy lehet csempére.üvegre gravirozni??
Elöre is köszönöm.

Gyárfás Attila

Sziasztok
Lézergravirozó vágó gépet szeretne az egyik asztalos barátom. Kb.500e ft lenne a max rá. Tudnátok ajánlani valamit? A creality falcon 2 pro 40 és 60w ost néztük eddig. Köszi

Rabb Ferenc

Ha még nem találtál rá erre, akkor itt és az előzményeiben nézegess [#t169p11702#]

PSoft

Huhhh...de régen volt már! [#kacsint]

Még két csempe gravír, de ezek már a kék 2W-os követő K40-es, CO2 lézeres "korszakomból".

eduard

Nekem azt mondja most, hogy 1.6.3 fut és nincs update. Így gondolom ez a legfrissebb.

eduard

Feri, hogy lehet szűrni EU székhely alapján?