Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Lézer

Indította gaben, 2025 február 03, 18:31

Előző téma - Következő téma

RJancsi

Nem tudom mekkora árammal próbálta ki a koma, de nekem a hullámkartonon tett pörkölés nem túl meggyőző. Ránézésre a 85W annyi "kárt" tett benne mint amire az én 5 W-os kékem is képes lenne.

000000000

Egy tengelyen vagy egymás mellet (itt teljesítmény eloszlik) vagyis ezt látod a kérdésedre!

A videó szórakozót nyalábrendezést az első lépcső (prizmás) rendszerek....[#vigyor]

dtb

A kész, kialakított termékre értettem. A nagy többségnél a kilépő lézernél még van egy állítható lencse. Ezeknél, a több lézer diódát tartalmazó típusoknál ez a lencse fix, és az egész egység Z mozgatásával lehet a fókuszt állítani.

dtb

Én ezekre gondoltam, mint fix fókuszos.

juhasz

Igazából frobnak szántam, bocs :)

frob

köszi
van itthon egy 2W os, de még nem kapcsoltam be, szokásos elmaradás hegyek, igyekszem letudni a dolgokat mielőbb próbálnom kellene már valamibe..

thayscj6c

Kutyusok

PSoft

[#eljen]
Csempekutyák?

Mivel, hogyan...írhatnál róla.

szf

Van valakinek nőnapra ehhez hasonló kész virága?

Fecso3

https://3axis.co/laser-cut-bird-cage-decoration-cage-with-flower-cdr-file/91jdyzp1/
Itt leszedheted, ingyenes, online konverterrel átkonvertálhatod amilyenbe neked jó. Készítettem 10 darabot a hölgyeknek (lézerrel) 1,6mm-es papírkartonból, a virágot festve, és még saját versikét is gravíroztam rá, a virág töve körül.
Valamint egy piros szívecskére ráragasztottam, azon meg lesz egy raffaello csoki golyócska.
Szuperül néz ki!
Minden évben meglepem őket valami nem szokványossal.

Fecso3

Csatolok egy képet róla.

PSoft

Szép ajándék! [#eljen]

thayscj6c

Hali!
A képet rálézereztem (V300mm/s, P70w, St0,06)utána befestettem feketére aztán visszatöröltem.[#wave]

PSoft

Köszönöm! [#worship] Szépek lettek. [#eljen]