Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Lézer

Indította gaben, 2025 február 03, 18:31

Előző téma - Következő téma

Jozs

Sziasztok !

Ez szerintetek megéri az árát ? Az USA -ból szállítják, bár kínai írás is van rajta ... Elég korrekt a kinézete és a hozzá tartozó leírás. Innen.

Jozs

5 Wattos (csúcsban), TTL elektronikával és táppal, 27.500,- HUF. 3 mm -es rétegelt lap vágásához szeretném.

morvfer7

Miért jó neked az, ha az USA szállítást választod az UK helyett?
Mindenképp szeretnél áfát és kezelési költséget fizetni?

Szerintem választ az UK szállítást és itt van egy hét alatt.

Az áfa és kezelési költséget ami kb olyan 8-9 ezer Ft lesz pedig nyugodtan utald át nekem, majd én elköltöm helyetted.

Jozs

Igazad van, köszi. Bár egyelőre csak körbejárom a kérdést, a rendelés még odébb lesz. (Csak nehogy addigra mindegy legyen hogy USA vagy UK :-)

morvfer7

Ha ráér, akkor válaszd a kínai szállítást, még olcsóbb lesz.
Viszont ott az EU priorrity line szállítási módot.
Akkor kb 2-3 hét alatt érkezik, de nem kell vámolnod, mert levámolja neked a kínai hollandiában és onnan hozzák neked.

000000000

banggood tudsz alkudni valós árat tüntetik fel (csomag)!
pl Alin lehet alkudni pár trükkel hogy teljesen elkerüld az afa/vam mizériát olyan nem feltűnő méretekig ami kicsi de értékes ...[#vigyor]

000000000

banggood nem tudsz...

guliver83

Tegnap készült!
Egy kis lézereres munka forgatóval !

Szalai György

Nem üres piaci szegmens, de az lesz, ha kiisszák.[#nyes]

PSoft

Remélem, Fehérvárra is készülsz egy-két tálcányival?![#vigyor]

976s7gvt

Sziasztok! Van egy problémám egy kínai 600x900 lézergéppel. A baj az hogy lézerfény és az irányfény is elmászik ha üzemel a gép. Ahogy néztem ez mind a fellépő erőktől és rezonanciától helet. Valakinek volt már hasonló problémája?

976s7gvt

Először is köszönöm mindenkinek a segítséget (Robsy Taki)!
Az elejéről elkezdtem mindent beállítani és a probléma ott volt hogy az egyik tükör fel volt lazulva így a nagy mozgás vándorlás megszűnt viszont mellékelek egy videót amit még most sem értek hogy mitől van. Ezen látszik hogy Y tengely irányban van egy kicsi vándorlás folyamatosan.
https://drive.google.com/file/d/10429uegYEa4AAIMJ9JWmwAsmeRklvMJB/view?usp=sharing

frob

lehetséges ok például, hogy a sín amin fut a kocsi, rosszul van szerelve és feszül minden egyes csavarnál ami felfogatja elcsavarodik...

nem rég jártam úgy hogy a sín amit 5-ös csavarokkal kellett volna rögzítenem, 6-os csavarokkal tettem meg, emiatt, a sín összefeszült a csavarok miatt és minden volt csak egyenes nem...

a te esetedben is erre tippelek, esetleg az ágyazat is sérült vagy eleve rossz

de még a kocsi golyózása is lehet problémás

szóval elég sok tényezős...

thayscj6c

hali
nem tudom megnézni[#wilting]

976s7gvt

Elméletileg meg kellene nyílnia egy másik ablakban :)