Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Lézer

Indította gaben, 2025 február 03, 18:31

Előző téma - Következő téma

PSoft

IdézA "puffer" tartályt érdemes jól leszigetelni, hogy ne tudja felvenni a környezet hőjét

Ez esetben valamilyen hőcserélőt is illik  beiktatni, ugyanis a hőszigetelt tartály...leadni sem képes a víz hőjét a környezetnek.

Zentechproject

Köszönöm a válaszokat!

Helység fűtött télen reggel megy lejjebb a hőmérséklet kb12 fokra.

niu7vyvp0

Valóban, ez kimaradt a sorból pedig volt nekem a sorba téve :)

000000000

PSoft

Hehehhh....

Csak arra vár, hogy...beépítsem.[#nyes]

000000000

Csak találtam mondom beteszem![#zavart2]
Te ezt már jó ideje a polcon tartod ?[#vigyor][#eljen]

PSoft

Nem olyan vészes, csak...öt hónapja.[#eplus2]

PSoft

Jahhhh...

Kicsit át is terveztem, mert csak 25-ös "félig áteresztő" tükröm volt.
Az meg, mint kiderült...nem fért bele az eredeti testbe.[#nyes]

000000000

[#vigyor][#vigyor][#vigyor]

PSoft

Ha valaki ingerenciát érezne,és kell az eredeti 20 mm-es tükörhöz készült komplett test...szívesen odaadom, ha használni szeretné a K40-es gépéhez.

wd3pyic30

Szia! Engem érdekelne :) Írok privátban.

PSoft

Ok!

Pld. ITT találsz hozzá tükröt...
ITT meg, pointert.

wd3pyic30

Nagyon szépen köszönöm!

t7v6737n

Sziasztok!

Lézercső vásárlás előtt állok,és az ebayen elég sok 50wattos csövet árulnak,meglepően olcsó áron.
Ilyenek mint a linken látható.
Esetleg valakinek van tapasztalata ezekkel a lézercsövekkel?
https://www.ebay.com/itm/50W-CO2-Tubo-Laser-tube-per-incisore-laser-Engraving-taglio-80cm-10-6-m/162707152604?hash=item25e21a1edc:g:3RAAAOSwmPdZtnrE

000000000

Keres rá Reci ![#eljen]