Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Lézer

Indította gaben, 2025 február 03, 18:31

Előző téma - Következő téma

Rico

Szia!
Nekem is ez a vezérlő van és küldték hozzá az angol leírást.
Amennyiben érdekel elküldöm neked!

Rico

Esetleg nem tudja véletlenül valaki, hogy a lézerpont jelölő vezetékét, azaz a két szálat hová kell bekötni a vezérlőn? Sajnos nem tudok angolul és ezidáig nem találtam a leírásban sem ilyen csatlakozási pontot (fordító segítségével). Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget.

svejk

Én csak az RDC644XG-hez találtam manualt.

Holnapra ígértek hozzá valót, ha az sem lesz 100-as, akkor majd megkereslek, addig is köszi!

svejk

Én úgy látom, mint minden kínai cuccnak ezeknek is nagyon hiányos a leírásuk.

Ha addig nem jutsz infóhoz kedden megnézetem, hova van kötve egy "gyári" gépen.

Rico

Nagyon szépen köszönöm a válaszodat!
Közben rájöttem,hogy nekem is az RDC644XG leírása van meg pdf-ben .
Nekem gyári gépem van,azaz kinti gyártó rakta össze a gépet. A gond az volt,hogy a megbeszéltek ellenére nem építették be a lézerpont jelölőt. Hosszas levelezés után küldték el, ami után természetesen fizetnem kellett áfát stb. mert a magyar törvények szerint nincs olyan mint megtudta, hogy kintről küldenek valamit hiánypótlásként és az után ne kelljen fizetni ...

svejk

Egy ilyen gépen tudom holnap megnézetni.

130/150 W-os RECI csővel van szerelve, első kinézetre nem is olyan rossz konstrukció, persze a szokásos kissé igénytelen kivitelezéssel.

Egyébként hogy lehet ezt az RDC6442 vezérlőt paraméterezni?
A saját kijelzőjén van valami menüpont?

D.Laci

Rákel íratni, hogy ajándék "gift" értéknek meg pár dollárt.....

svejk

Ja, látom már a PC-s szoftveren keresztül lehet a paramétereket módosítani.

Rico

Szia!
Vállalkozásnak vettem a gépet, így az "ajándékot" eleve nem fogadták volna el az ügyintéző szerint.
 Inkább azért érthetetlen, mert a gyártó cég hibázott, amit nagy nehezen elismert, de garanciában nem tudta küldeni az alkatrészt. Vagyis küldte fizette a szállítást stb. de áfát már nekem kellett. Valószínűleg azért is nem fogadták el, mivel céges beszerzés.

Rico

Szia!
Nem tudom megnézni az oldalt, de szerintem nekem is hasonló lehet, mivel 100W-os a gépem.
 Amennyiben érdekel küldök neked képet róla.

svejk

Lassan jön be nálam is az oldal.

Ilyen, de méhsejtszerű rács az asztala.

D.Laci

Gondolom magánszemélynek is szívesen elküldték volna.

Rico

Hasonló az enyém is,de nincs hozzá méhsejtrács sajnos, azt mindenképpen be kell szereznem nekem is, mint előzőleg írtam is itt az oldalon.
 Valamint a gépemen nincs ennyi kapcsoló...
Amennyiben kintről szeretnél rendelni érdemes utána nézni sok mindennek, mert a szállításnál, vámolásnál érik meglepetések az embert főleg, hogy nagyobb az értéke a gépnek.
 Valamint előre kérik a gép árának a felét,addig hozzá sem kezdenek legyártani (legalábbis esetemben).
 Az általam talált gyártó kicsit "nevesebb", azaz a német lézer kiállításon is képviseltette magát és díjat is kapott, ezért választottam őket és bíztam meg bennük jobban.

Rico

Cégnévre tudták csak küldeni, mivel ők is csatolták a dokumentációhoz az elküldött alkatrész papírjait.
 Elsőnek egyébként véletlenül a nevemre küldték, de a TNT megkeresett rögtön és kérte a számlát stb., szóval volt vele probléma bőven. Pedig a gyártó korrekten leírta, hogy mit és miért küld... De nem fogadták el sajnos.

svejk

Nem-nem, egy ismerős vett egy ilyen gépet itt nálunk Magyarországon másodkézből.
Én csak kotnyeleskedek nála...