Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Léptetőmotor

Indította gaben, 2025 február 03, 18:30

Előző téma - Következő téma

88nwcf22d

Erről mi a véleményetek?

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270660980743&fromMakeTrack=true&ssPageName=VIP:watchlink:top:de" TARGET=_fnew>5 tengelyes vezérlő

mondjuk szinte semmit nem tudni róla...

35kpazcgr

Ez szerintem csak egy 5 tengelyes nyomtatóport illesztő.
A motor meghajtókat nem tartalmazza.

Miki2

Nem vagyok benne biztos, de úgy tudom egy nyomtató port csak négy tengely vezérlésére alkalmas.
Vagy nagyot tévedek?

me3ua0a6

Mach3 alapján: 12 kimenet és 5 bemenet használható.

Miki2

Ezek szerin az 1÷14÷16÷17 kimenetek közül kettőt-kettőt párba véve egy LPT portról akár 6 motor is vezérelhető?
Legfeljebb nem lesz relés vagy más kimenet.

me3ua0a6

Ha a program is tudja, akkor igen. Én most tesztelem a vezérlőmet, és az 1-14-es lábon kapja a step-dirt.

Miki2

Akkor ezt tesztelnem kell.

279nwbpsa

Egy kis segítséget kérnék.
24V/16A-es trafóból bütykölnék tápot,de kondiból nincsen itthon két egyforma. :(
50V/10000 és 50v/6800-as van.Jó így ezzel a táp?

Rabb Ferenc

Persze, hogy jó! Kösd párhuzamosan a kondikat, és BÚÉK!

279nwbpsa

Nem voltam benne biztos...Köszönöm!

Boldog Új Évet neked is és minden fórumozónak!

j99i206if

Írt egy olvtárs nekem a gamma gyártmányú motorokkal kapcsolatban. Nem tudok válaszolni mert visszapattan. Tehát nem tudok róluk semnmit én se.

m8j2y7u9n

Segítséget szeretnék kérni léptetőmotorral kapcsolatban. Szétbontottam egy nyomtatót amiben volt 2 léptető motor, de nem sikerült találnom róluk információt. Az után érdeklődnék esetleg tud valaki valami információt róluk.http://picasaweb.google.com/lh/photo/tfRQ6mhu1WsvqHUiqCwpUt_lYH6dXQxQbz5XVVbau_8?feat=directlink" border=0>

m8j2y7u9n

http://picasaweb.google.com/lh/photo/tfRQ6mhu1WsvqHUiqCwpUt_lYH6dXQxQbz5XVVbau_8?feat=directlink" TARGET=_fnew>Kép a motorokról.

Valamiért nem sikerült az előbbi üzenetben a kép belinkelése.

9ah5mpgwm

milyen típusú nyomtató??kép a motorrol?

9ah5mpgwm

ha a kissebbik 4cm körüli akkor az kb 1A a nagyobb akár 2A is lehet kb
Nekem az Y-t akkorka motor viszi mint a kicsi,
a Z-t pedig 2olyan mint a nagy de a Z-n 250wkress motor és furtuna van kb1.5kg és mint a szél emelgetik de azok (mint a nagy) 0.65A esek csak.