Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Léptetőmotor

Indította gaben, 2025 február 03, 18:30

Előző téma - Következő téma

000000000

PayPal-om már van, regisztrálva is vagyok... Kb. egy hónapja kuldték el a regisztrációt, akkor simán beléptem. Most meg az istenkének sem akar beengedni...[#falbav]

bmejdz9nu

Csomag = 6 db. XXEuro +17 Euro szállítás.

bmejdz9nu

Ez nem így megy nálam... valamit csak azért is megveszek, hogy lássam... :)
Vagy többet veszek mint a kellete... :) De, hogy legyen nektek... az igazából nem szokott működni...
Most pl. vettem pl. 12 db frekiváltót... (kicsit)  
... kiváncsi leszek... persze ha nem kell majd a kutyának sem .... az sem baj... tehát így "tervezek" (azaz nem tervezek) vásárlásokat....

Csak egy csomo macera... megjön.. és megint csomagolás... stb... ez nem "buli" nekem... mert sosem lesz gépem... :)

bmejdz9nu

Küld át megint a jelszavadat és gatyába rázom ... [#vigyor2] Ritkán használod... :)

j3rx6bsjd

De másnak tudnál segíteni,az nem vígasztal?
Kezdőknek ingoványos az ebay.Én is megcsúsztam rajta.Te meg már vérbeli profi vagy:)
Régebben azért nem sajnáltad ennyire az időt.Öregszel?

bmejdz9nu

Egyszer megtanítok mindenkit :)  
De ha egész nap "keverek" akkor gépem nem lesz...
Bizony el lehet csúszni... gyakorlat kell akkor ok. most már kb. 250 pontom van vételben és a másik nevemen 215 eladásban... :)
Tehát mindkét felét ismerem... :) Ezt fel lehet használni... hogyha veszek.. tudom mint eladó milyen a másik felén... :) ... és fordítva... így aztán nehezzen húznak csőbe :) Sok poz. ponttal "erőből" is lehet tárgyalni ha kell... mert egy negatív piros nem dönt le... ezt tudják...

x4rhew5r3

Péter, egy frekiváltót szívesen átvennék...

bmejdz9nu

még azt sem tudod milyen ... mennyi ... [#vigyor]

x4rhew5r3

mindegy milyen, ha jól emlékszem, valami kicsike? ...privat mail...

bmejdz9nu

Ha megjön lessz elég (talán)... végár 10 vagy 12 ezer lesz... tudjátok mitől függ :) de egyenlőre itt és most mindegy. :)

vthgizrff

Akkor már meg is van a következő tali előadója, és az előadás témája.. [#beka2]

Kristály Árpád

Hallihó Péter!
És mindenki......
A következő talinak már van egy biztos pontja!!!

Ezt vissza sem utasíthatod.....úgyhogy készülj!!!!

ELŐRE is KÖSZÖNJÜK!!!

HJózsi

bmejdz9nu

Zártkörű lesz az előadás... [#smile] Fizetős? :) Nem...Nem... aki segítetett csak annak lesz... [#wink]
Mert megírták itt többen a "tudás érték"... Én persze a csapatjátékban jobban bíznék... ugyebár minek mindenkinek mindent feltalálnia... :)
De ezt már oly sokszor leírtam...

bmejdz9nu

Szerintem... neked már mutattam újat... :) ami meghozta neked már az árát :) :) :)