Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Léptetőmotor

Indította gaben, 2025 február 03, 18:30

Előző téma - Következő téma

ebalint

Köszi Tibor!

3 fázisú léptetőként ajánlották, de nem igazán akartam elhinni.
Sajnos eddig én is csak fényképen láttam.

Üdv, ebalint

Karácsony Sándor

A winchester motor is így néz ki. nincs viszonyítási méret  a fotón.

robroy007

Mi a véleményetek ezekről?

http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=43241191" TARGET=_fnew>léptető2

http://www.vatera.hu//3_db_stepper_lepteto_motor_nagy_1ft_rol_41964449.html" TARGET=_fnew>léptető1

Érdekelnek, vagy ha tudtok nagyobbat jobb áron akor szóljatok

Üdv Robi

bmejdz9nu

1. Icipici kínai motorok... 5 kivezetéssel...se adatok semmi...  
2. 3,9V... kicsit magas a feszültsége... régi darab lehet... 1,35A.... ereős meg nem... de ez már legalább árában van... :) szerintem. (1600 Ft a három)
Mihez akarod?

robroy007

a 2.-at 14eFt-ért tették ki igazából

A4 méretű dekoros gravírozót szeretnék első körben (tapasztalat gyűjtés iagzából)
most barkácsolom a scenneres mechanikámat az lessz a -1.0 verzió, meglepődve tapasztaltam, hogy csak 1db tengelyen mozgatja a fejet
mondjuk csak a gördülési ellenállást kell leküzdenie a szerkezetnek
tudsz valamilyen motort esetleg?

4mjnxdwuu

Hali, az 1-ből nekem volt gépem, elég jó moci...
most is van ha jól emlékszem ( a többi 20 között.., ) / vagy a párja, kicsit más adatok, de kb ugyan az.. / talan az 1,14A / bár már átszoktam a Nema 34-re, azok kicsit nagyobbak... ezek 23-ok)

4mjnxdwuu

a léptető 2-t nem ajánlom magas a fesze ahhoz hogy gyorsan pörögjön...

000000000

Hello!
Tudna valaki segíteni, most vettem új motorokat a Klaviónál 23SH065-028-8W-F8-2.1 profi 1-es vezérlőm van. Beállítási értékek érdekelnének mert valahogy nem akar ősszejönni a dolog. A régi 0,7Nm-es motorjaim szépen működtek de ezek valahogy nem jól muzsikálnak. előre is köszonöm:

bmejdz9nu

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=300178192343&ssPageName=STRK:MEWA:IT&ih=020" TARGET=_fnew>Ebből 5x6db van liciten... azaz 30 db egyszerre..... 17 Euroért elküldi Mo-ra... PayPalt is elfogad...szerinem jól fog végződni... a vevőknek...  
(többeszám... mert 5x van a tétel ! Multi auction)
Vettem már tőle ... Normális az eladó...
Ezt hibás listázási mód... :) 1. Sok "csomag van" 2. Hat darab/csomag... (3 db-ot majd passzolsz :)

http://i4.ebayimg.com/02/i/000/b3/aa/ac69_1.JPG" border=0>

000000000

Nem tudok e-bay  -ozni! 4 drb jól jonne. Természetesen a szállítási koltséggel...  Elmegyek érte Mo-ra és a megrendelés elott átutalom a gubát...[#wave]

bmejdz9nu

Nincs intreneted? :) Ha jól tudom PayPal-od már van...
Itt a kényszer! ... regisztráció... :) Én (már) "Bérlicitálást" nem vállalok ... [#hehe]

::::: Eljössz hozzám? ... Na azért meggondolandó...

robroy007

Szia Péter!

kár, hogy bérbe nem licitálsz engem is jobban érdekelne belőle 3db

de én sem vagyok ebay tag, ráadásul még a nyelvet sem töröm annyira, hogy mindent értsek

de ha licitálsz meghálálom neked

robroy007

az ár db-ra vagy csomagra vonatkozik?

mondjuk db is jó egyenlőre

robroy007

remélem jól értelmezted a kiírást
mert 3 garnitúrára licitáltam lehet mai 18 mocit jelent

j3rx6bsjd

Péter!
Miért nem veszed meg?Aztán eladod a fórumtársaknak!?Nem először csinálnád,csak ne rakj rá túl sokat:)Jól járna mindenki.