Léptetőmotor

Indította gaben, 2025 február 03, 18:30

Előző téma - Következő téma

000000000

Köszi!!!

Megértettem.

000000000

Ha valakit érdekel akkor én tudok szerezni motorokat.. Az árban megegyezünk!

000000000

Most jelenleg van két darab 200 lépéses Sanyo motorom eladó. Ott lentebb találtok bővebb leírást!

000000000

Atesz: Ha van öt használt motorod, és kell három egy géphez akkor szerintem a maradék kettőt ne add el mert megbánhatod. Persze ez csak egy jó tanács. üdv .: motyoros

f6kuxbs9f

Szia Kyrk!

Szep nagyok, de gyanus, hogy otfazisu motrokrol van szo. Nem 5 vagy 10 kivezetese van veletlenul?
A Vexta (Oriental Motors) mai kinalataban egy ekkora motor 2 Nm koruli nyomateku, a regebbi lehet valamivel kevesebb. Ha a vezerleset meg tudod oldani, sokmindenre jo lehet.

000000000

Hali!

6 kivezetese van. Ra van irva hogy leptetomtor, innetol kezdve a vezerlest megoldom legyen akarhany fazisu. Koszi, hogy szobahoztad, kulonben eszemben sem lett volna megnezni kozelebbrol!

Jol hangzik a 2Nm koruli ertek. Regebben valami hasonlot szerettem volna CNC gepre.

000000000

motyoros tudom tudom ,hogy megbánhatom ha eladom pont ezért nem is adom el. :) De rengeteg motort tudok szerezni csak a munkahelyemre kell értük bemennem. Pontosabban körülbelül 2-3 ládányi motorral rendelkezek :). Ezeket a motorokat találtam jónak. Úgyhogy még az ajánlatom mindig áll. Ha valakinek szüksége van motorra akkor megbeszélés után tudok neki szerezni.  

Esetleg csere is érdekelne Profi1-es Vezérlőre.. Esetleg építő kittre.

000000000

Engem érdekelne a dolog! Privát mail ment![#felkialtas]

35kpazcgr

Atesz!

Engem is érdekelne 3 db motor, olyan 1-1,5 Nm-es nyomatékú! Ez az adat általában nem szerepel az adattáblán, de kb. 1 kg súlyúak ezek a motorok!
Van-e ilyen?
Előre is kössz!

Tomahawk

000000000

Szia Atesz!

Engemis érdekelne három darab motor!!!
Menyiért  adnád?

000000000

Szia Atesz! Várom a jelentkezésedet![#lookaround]

000000000

Nagy tobbletfeladat lenne, ha osszeallitanal egy egyszeru weblapot a kinalatrol?

Esetleg kepek is felkerulhetnek, meg a motorok fobb adatai.

000000000

Ha valakit érdekel van egy pár motorom http://www.tramp.amigo.hu" TARGET=_fnew>ITT

000000000

Pepper nem nagy dolog lenne csak az a baj ,hogy jelenleg készleten azok a Sanyo motorok vannak amiket már írtam nektek. És hogy milyen motor van azt nem fogom előkeresgetni neked már megbocsáss mert 200 km-re messze tőlem van a beszerzése. Szal ha valakit érdekel akkor ilyen Sanyo motor tuti van. De ha valakinek valamilyen más tipus kellene akkor írja meg nekem levélben és utánanézek. Ha minden jól alakul akkor nemsokára lesz egy kisebb listám a motorokról de kép sajnos elképzelhetetlen!

000000000

Akkor mondj egy árat 3-db motorra!