Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Elektronika

Indította gaben, 2025 február 03, 18:18

Előző téma - Következő téma

Kicsa

Sziasztok!
Milyen kábelt javasoltok végálláskapcsoló bekötéshez? 0.22-es keresztmetszetű biztonságtechnikai kábel megfelelő lenne a célhoz?
Köszönöm szépen!

Révész Richárd

Ha energialáncba rakod akkor nem.Hamar el fog törni.

Kicsa

X-Y szánnál biztosan fixen lenne telepítve a vázra. Z szánnál pedig valahogy át kell vinni de enerigaláncom még nincs. Milyen típusú kábel bírja a hajtogatást?

Révész Richárd

Hát van spéci energialáncba való, de az megfizethetetlen.
Tegyél oda is LiYCY-t.Az bírja egy darabig.
Max pár év múlva kicseréled.

dcsaba

a nagyok helyén az eredetiben BU169/BUY69 volt. a kicsi tranyó eredetileg BC301(vagy BC302, amelyik NPN) volt.

Kicsa

Mivel energialáncom sincs,így spéci kábelem sem lesz hozzá. Köszönöm a tippet,találtam 2*0.25-ös LiYCY kábelt. Akkor valószínűleg ez lesz a megoldás...
Köszönöm szépen!

Révész Richárd

Mennyi E-lánc kéne.500mm elég?
Mondjuk csak 15x15 körül van a belseje vagy talán egy picit nagyobb.Ha érdekel küldj postacímet és postaköltségért elküldöm.

Kicsa

620 mm a külső méret. Sacc/kb (most nem tudok mérni,nem otthon vagyok) 500 mm az a táv,amit át kellene hidalnom. Érdekelne a dolog,már majdnem írtam az Adok-Veszekbe is. De akkor írok neked egy levelet...
Köszönöm szépen!

Révész Richárd

s7manbs8

Köszönöm az infót, neked volt ilyened ?

dcsaba

Ilyenem nem, de láttam pár hasonlót ami Wartburg/Trabant/Barkas meg egyéb keleti csodához való.

Szalai György

http://elektronika.vatera.hu/kabel_csatlakozas_kiegeszito/kabel/szilikon_kabel_szilikon_vezetek_2x0_5_3x0_25_1550638319.html" TARGET=_fnew>Ettől jobbat most nem tudok.
http://www.in2connect.uk.com/res/instru_8.pdf" TARGET=_fnew>A CALMONT leg rugalmasabb terméke, robot, űrkutatás és az orvosi alkalmazások „15 million flex cycles” Szerintem megjárja.
-55-től +180C fokig IEC 60228 szerint Class5 hajlékony, talán 300V-ig.

Rabb Ferenc

Árnyékolt mikrofonkábel. Elég rugalmas, vastag köpenyben van, bírja a gyűrődést

Kicsa

Köszönöm szépen mindkettőtöknek. A igazság az hogy már meg van rendelve a 'kábelkészlet'.
Több helyről kértem árajánlatot,végülis a számomra 'legjobb' helyről rendeltem meg őket.
LiYcY mindegyik : 5*0.5 a léptecseknek,2*0.25 a végállásoknak valamint 2*0.5 az E240es motor tápjának.

svejk

Micsoda muki vagy Te! :)
Találhatnál nekem is 5x2 (4x2) csavart érpáros árnyékoltat...