Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Elektronika

Indította gaben, 2025 február 03, 18:18

Előző téma - Következő téma

s7manbs8

Attól függ mit akarsz velük, mindegyik arra jó, amire való.

juh0557j0

Nincs valakinek véletlenül meg a NYÁK rajza a Willepro-hoz való 29F400 adapternek? Nekem megvan a beültetési és kapcsolási rajza és a fényképe, de pont a lényeg nincs meg.

s7manbs8

Én is szemezgetek ilyen olyan memóriákkal SDRAM-okkal stb. hogy lehetne őket felhasználni.

s7manbs8

Pár éve még megvolt az a willepro honlap, most már nincs ott volt sok minden, én is letöltöttem néhány dolgot, de akkor nem csináltam meg, csak most nemrég kezdtem bele.

svejk

Holnap megnézem, ha fent volt akkor nekem megvan. Motorvezérlő?

s7manbs8

Ami itt van az nem jó , a TSOP48 tokos adapter ?

http://www.la-cafetera.com/willem.htm" TARGET=_fnew>Link

juh0557j0

Itt van, de csak venni lehet. Ezt dobja ki elsőre a Google ha rékeresek.

juh0557j0

Úgy tudom PSOP44-es kell.

juh0557j0

Igen, motorvezérlőben van. Jó lenne, ha tudnám égetni.

svejk

Ha egyszeri alkalom akkor vezetékezd ki DIP tokra. Babra munka de célravezető..
Nagyobb kérdés hogy fogja-e égetni.
A willem azért néha tud csuda dolgokat művelni, nekem is van, de fenttartással használom.

juh0557j0

Igazából nem egyszeri alkalom lenne, illetve csak vészhelyzetre kellene. OBD csatlakozóról lehet flash-elni a kocsit, de ha netán lefagyna feltöltéskor, akkor muszály kiszedni és úgy beégetni, addig ugyanis a kocsi nem megy sehová.

juh0557j0

Rájöttek, hogy minek ingyen kitenni mindent, ha pénzt is lehet keresni vele! Én megkaptam egy másik fórumon megismert kollégától egy 15,2 Megás pakkot a Willem égetőről, de ennek az adapternek pont a nyák rajza hiányzik.

s7manbs8

http://www.sivava.com/products.html" TARGET=_fnew>Itt 3$ az ára, ha jól látom