Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Elektronika

Indította gaben, 2025 február 03, 18:18

Előző téma - Következő téma

4um5b65d

Mekkora tavat csináltattál ?????

700m3, az qrva nagy......

000000000

hát kicsivel mit kezdjek??:)))a fogás élményét ez is biztositja,meg van aki csirkét tart,én szép halakat!:)))

6x509vxe

köszi az infokat,azt hiszem keresek egy merci bontot.ha alakul a lézer,teszek fel rola képeket

6x509vxe

Tibor,küld egy képet a tavadrol,kiváncsi vagyok rá!lehet hogy nem csak az artcammal kapcsolatban kereslek meg néhány kérdéssel:-)

4um5b65d

Milyen igazad van, megspórolod a napijegyet a horgásztavon......[#nyes][#crazya]

43pbwjg8s

Igen arról szóét, De hogy mennyire nem vagyok otthon ebben a témában, nekem ez ránézésre olyan mint a plexi.
Utána fogok pnézni amint tudok a kettő közötti különbségnek.
Egyébként közben sikerült a lap körbevágása.  
Igazad van Svejk! A nagy meleget (nagy fordulatszámból adódó súrlódási hő) nem nagyon szereti, de előbb jól ráhagytam, hogy a vágásból kifolyó olvadt anyag ne menjen rá a későbbi kész felület terültetére.
Egy i skézi Dremel mindenes csiszolóva fogtam be egy vágókorongot és azzan estem neki először.
Lenagyjáztam.
Utána egyszerűen neki a köszörűkőnek és szépen fokozatosan leszedtem róla a maradékot.
Gyönyörű lett a széle! Csoda tőlem.
A lyukak holnapra maradtak.
Fúróval körbemegyek rajta belül (ráhagyva persze), majd utána a fúróba befogk egy csiszoló követ és azzal szépen körbemegyek a szélein és letisztázom méretre.
Remélem olyan jól fog menni mint ma!

Egy kérdés:
Már kigondoltam, és a most átlátszó lap hátsó (a dobozba lévő oldalát fogom lefesteni. Az első marad tiszta. Úgy szeretném, hogy nagyon enyhén tükröződő legyen, de más nem átlátszó.
A 6mm-es vastagságnál ez szerintem érdekes hatást fog okozni.
AZon a helyen ahol a tápáramkörben lévő LED-et kivezettem előre majd lemaszkolom és a végén csak egy enyhe ködöt teszek.

Milyen festéket fújhatok erre az anyagra ami meg is marad rajta és nem is bántja?

Előreis köszönöm aválaszokat.

4um5b65d

Nem lesz túl gyönyörű ha hátulról fújod. Olyan lesz mint a régi táskarádiók skálaelőlapja. Tiszta SZOKOL rádió lesz...

43pbwjg8s

Írni már nem nagyon tudok ugy látom.

Magi Pisti!  
Lenne egy kérdésem ha nem gond!
Ma érdekes dolgot mutatott a vezérlő.
Ahogy láttad anno. a vezérlőt feltettem egy kétoldalas nyáklemezre és (elvileg de holnap ujra ellenőrzöm) elszigeteltem tőle teljesen.
Ma amikor bekapcsoltam minden rendben is volt addig, amig hozzá nem értem a kezemmel a nyákhoz. Ekkor mindegyik motor, külön vezérlés nélkül elkezdett izegni mozogni.

A lapot még nem kötöttem semmihez egyelőre, mert meg akartalak kérdezni, hova is kössem hogy jó legyen.
Mit tanácsolsz?

000000000

meg,és majd fizethetek szalántán épp eleget,meg gyakorolni jo!:)))vigyek neked pár siklot???:))))[#mf2][#mf2][#mf2][#vigyor2][#vigyor2][#vigyor2]

000000000

oké Steve,teszek fel,és kérdezz bátran!:)))

4um5b65d

Inkább pár csiklót hozzál, természetesen a hozzá tartozó szőke/barna/vörös hajú "díszítő" elemekkel... [#crazya][#crazya][#crazya]

000000000

apukám,gondolatolvaso vagy!:)))épp mikor vissza olvastam,akkor vettem észre,hogy "C-vel jobban hangzott volna!:)))[#nyes][#nyes][#nyes][#nyes]

43pbwjg8s

pontosan ez a célom. :)

ra8nsmk6w

Hát... ha az űrcsikló is jó, igaz hővédő pajzsal[#nevetes1]

000000000

A bemenetek (LPT port) nyitott volt? Ha igen, ne csudálozz (a kezedről bejövő 50Hz-es brum a Smithtrigereket meghajtotta és a Vezérlő követte)! Rádugott kábellel (+PC) nem fogja csinálni.