Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Elektronika

Indította gaben, 2025 február 03, 18:18

Előző téma - Következő téma

sasi

[#merges2]
http://www.sasovits.hu/cnc/vegyes/kondi.jpg" border=0>

000000000

Tudod, mit nem hanisítanak ma? Azt ami nemlétezik.  
Ez, a mai hazug világ.

3k74cecek

Azért érdekes adat az 50wv.
Vajon mit jelent ??

HJózsi

Ezek a népszerű PRC elkók... [#eplus2] Gondolom a PRC pendrive-ot is ismered...

s5f8tmfv3

Working Voltage.
A kondi üzemi feszültsége, ha jól tudom impulzusszerűen 25%-al fölé is lehet menni.

cipk5xtny

Sziasztok hallotam hogy van erre free megoldás is tud valaki többet?? mármint a vezérlésre

cipk5xtny

Már találtam is egyyet (négy kábel 1 motorhoz???)
ez hogy lehet??

svejk

Nézz utána a léptetőmotorok működési elvének!
kis segítség: bioláris-unipoláris tekercselrendezés..

cipk5xtny

megnéztem ,köszönom a türelmedet SVEJK

sasi

Lassan eléri a krisztusi kort a fotón látható elem, márciusban volt 30 éves, mely még mindig jól tartja magát, használva még nem volt, de van benne Volt!
Az ára is érdekes lehet a fiatalabb korosztálynak.
 http://www.sasovits.hu/cnc/vegyes/elem.jpg" border=0>

HJózsi

Kartonpapír borítással... :) ( persze alatta ón henger ... )

e3h0cv4ph

Kíváncsi lennék a mai elemek 30 év múlva hol lesznek? Egyik másikból fél év után kifolyik a sav.

svejk

HJózsi

Tudom én ? :) ...

Kristály Árpád

Halihó Sasi!
Igen így döngöltek.... be minden magyar terméket!
A jó termékek nevei felsorólhatattlanok....
Mára csak az emlék maradt...meg a melaninnal mérgezet.....Ja meg ez az elem mely álja a sarat![#wave][#wink][#worship][#worship][#worship]