Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Elektronika

Indította gaben, 2025 február 03, 18:18

Előző téma - Következő téma

hyn6ys8wt

25GBP-t fizettem, az volt az alapértelmezett szállitási és csomagolási költség Mo-ra. "Standard International Rate"

bmejdz9nu

Hát az akkor olcsó volt!!! ... mert amikor én vettem csak Dollárban volt listázva... és az alap szállítás akkor 60 USD volt... (ez pedig csak 50 USD!!!)
Én a 60 USD-re még fizettem 20-at, (=80 USD)hogy EMS-el küldje... és szinte pár nap alatt itt volt...
A hagyományos postai szállítás kicsit hosszabb... (és nincs track szám - vagyis csak a HK Post track száma... ami nem sokat mond...)
De azért írjál neki, hogy "böffenjen" valamit... pl. egy Track számot...
Majd írd meg mi történt és mennyi idő volt a sima szállítás! (Kiváncsi lennék...)

hyn6ys8wt

Megirom, ha lesz mit:-) remélem...
Power seller a srác 950 biznisz (99,6%pozitiv)után csak nem ver át.

bmejdz9nu

Nem ver át! Én már igen sokat vettem és leveleztem vele (már amikor kezdték akkor is) ... megvan a support és a főnök mailcíme is...
A supportra írsz előbb válaszolnak... mint a főnök... Ez az eladó a legjobbak közé tartozik...!

hyn6ys8wt

Megnyugtattál:-)
Garanciával mi a helyzet? Veszek még egyet tartalékba?:-) Ááá! Ezek sose mennek tönkre:-)
Idáig Fluke-t (123) használtam (céges), meg egy analog Hameg-et (saját HM-203). Azok se mentek még tönkre...

bmejdz9nu

http://www.vista.hu/repulojegyek/" TARGET=_fnew>Garancia így megy... :)

hyn6ys8wt

Na visszairt a srác. ASAP-al küldi a szkopomat, az biztos olcsobb... Tetszett a negszolitás, aszongya' -Szia pajtás!:-) Aláirás Laurence, ez a fönök?

bmejdz9nu

ASAP = as soon as possible = amint lehet. :) :::(ez egy angol rövidítés):::: Én meg erre azt szoktam írni viccből: ASAP??? as slow as possible??? :)
Nekem még nem írt ez a Laurence... szerintem Cheng Zhang a főnök.

Az ##1846-ben megírtam, hogy én hogyan kértem... a dolog lefolyását is le írtam a #1881-ben... Persze az EMS drágább... azt is...

bmejdz9nu

Ha kiváncsi vagy az én szkópom menetére, az alábbi linkbe beírod ezt a számot: EA958965017CN (vagy Ctr+C)
http://www.ems.com.cn/english-main.jsp" TARGET=_fnew>Kína EMS track szám ellenőrző. (angolul megy)

Eredmény:
Timing  Site Status  
2007-12-27  13:32:00 City of Shanghai  Posting    
2007-12-27  15:31:00 944  Despatch from Sorting Center    
2007-12-27  18:55:24 SHANGHAI  Arrival at Sorting Center    
2007-12-28  00:48:27 SHANGHAI  Despatch from Sorting Center    
2007-12-29  20:09:00 REPUBLIC OF HUNGARY BUDAPEST  Arrival at Sorting Center    
2007-12-31  08:07:00 REPUBLIC OF HUNGARY HU9401  Arrival at Delivery Office    
2007-12-31  10:49:00 REPUBLIC OF HUNGARY HU9401  Delivery

Karácsony másnapján (dec. 26-án vettem - fizettem) tehát 4 nap volt... de ebből sajnos 2 munkaszüneti nap volt: dec. 29 szombat és 30 vasárnap!  
Lehet látni, hogy állt a csomag Budapesten. Késés( hiba:) is van benne :) a postás nem 2007.12.31 10:49-kor hozta, hanem már 8:30-kor... :)

hyn6ys8wt

Advanced Shipping And Packaging?

bmejdz9nu

000000000

Csak annyit az amcsi (nem angol!) dumáról: Se egy több szóból összevont, kreált szót, se pedig egy rövidítést nem lehet a mondat ill. a szövegkörnyezetből kiragadva értelmezni! Ezért van az, hogy azok akik az amcsi szöveget mondatonként, vagy még rosszabb szavanként fordítják szemantikailag baromságokat írnak. Így hát már az amerikai köznyelv is legalább olyan érthetetlen lehet egy külföldi számára mint a hivatalos német (un. Amt-Deutsch), vagy akár  az ausztrál vagy a a délafrikai africans!
Ezt tapasztalatból tudom...

bmejdz9nu

UT2025 User Manual:
http://www.sure-electronics.net/software/UT2000_3000User_Guide.pdf" TARGET=_fnew>Most tölitik fel az angol gépkönyvet a kínaiak...::: legalábis ezt írta az előbb nekem Cheng Zhang úr...
50 MB-os lesz.. ha ott lesz... :)

HJózsi

Megjöttek a relék, tehát kb. 15 nap alatt itt van normál sebességgel ...
http://i22.ebayimg.com/07/i/000/9d/8e/2ff2_1_b.JPG" border=0>

Nem levelezgetnek, ... küldik ... :)

HJózsi

1,9MB-él megállt a feltöltés ... egy órája nem változik a file méret...