Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Elektronika

Indította gaben, 2025 február 03, 18:18

Előző téma - Következő téma

000000000

Számold ki mekkora disszipáció lenne a tranyón egy ilyen (pl. 12V 33A) esetén! 12×33=396W!!! Nem egyszerű...

bmejdz9nu

Több variáció is elképzelhető...
1. A fesz. potin keresztül leszabályozni... (lelkivilág ismeret szükséges :)
2. ha több 12V-os van akkor persze vissza kapcsolni egy db-ra...
3. 30A-es diódák... sorba? Fet-ek meg kapcsolják őket... (na ezen még lesz röhögés...)
4. 2N3055 tranyók párhuzamba... hűtőborda... :)

A Svejk nagy szakértője ezeknek a tápoknak! Ismeri minden csinját-binját! de most nem tud írni mert most éppen utazik hazafelé... tőlem :)

bmejdz9nu

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=330202968819&ssPageName=STRK:MEWN:IT&ih=014" TARGET=_fnew>Ez már drágább volt... majdnem egy teljes Angolos font... 320Ft....

http://www.rf-tide.com/365/testleadtx30.jpg" border=0>

r5565inr

Sziasztok !

Nem tudjátok hogy lehet az UNI-T szkópot
angol nyelvre állitani ( nekem most kinai )

Üdv.

svejk

Azt nem lehet csak a nyugaton vásároltnál...
:) :) :)
Utility, utána F4
Mi is így jártunk :)

000000000

2× (mármint F4)! Mert van benne kétféle Kínai is...

hyn6ys8wt

Nektek a vásárlást (paypal utalás) követöen mennyi idő alatt került kezetekbe a szkóp? Tartottatok-e kapcsolatot az eladóval?

HJózsi

:) Húsvétra lehet hogy már magyarul fog beszélni ... ?   akkor talán én is benevezek ... ;)

svejk

Elég hülyén nézne ki...  :)

bmejdz9nu

bmejdz9nu

Sok idő...:)
Ha hétfőn rendeled, pénteken már nálad lesz :) EMS-el.
Persze kell "tartani" a kapcsolatot az eladóval... nehogy megszakadjon... :)

bmejdz9nu

Tényleg egy Magyar nyelvű Bios frissítést is csinálhatnánk :) Ha már angol gépköny még nincs... :)

hyn6ys8wt

11-én fizettem ki és azota még nem adott életjelt magáról, most irtam neki. Kinaival még nem bizniszeltem:-)

bmejdz9nu

Mennyit fizettél neki a szállításért? MIvel kérted?

HJózsi

Én három szilárdtestrelét vettem náluk nemrég, visszaigazolás nem volt, gondolom minden rendben, mejd csak megjön riksakulival ... :)  Elsején utaltam, majd 21-edike után kezdek aggódni...