Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Elektronika

Indította gaben, 2025 február 03, 18:18

Előző téma - Következő téma

hyn6ys8wt

Ja. Biztos még forditják kinairol a többi részét...:-)

bmejdz9nu

Igen... Ez a normális idő... de azt vettem észre, hogy a nagyobb csomagok (USA-ból is) általában lassabban jönnek...
Gondolom a repülő töltéssel logikisztikáznak...

bmejdz9nu

Gondolom beindították... upload... este hazamentek (Időeltolódás)... lefagyott a sz. gép :)

000000000

Hát ez nem sikerült...

000000000

Kérdezd ott! Ez nem az Ők Fóruma...

xkbv3nx0d

Köszi a segítséget, ez igen, ahelyett, hogy elmondani miért jobb a saját vezérlője segítség helyett kapásból elküld... igy vegyen az ember valamit is, ha kezdő de kapásból falakba ütközik.

köszi még 1x

HJózsi

Valami nehéz szóhoz értek .... jelútelágazos....sodás .. :)

bmejdz9nu

Nem akarok beleszólni... de (szoktam:)... a H1 egy közel 5A-es (tehát nagyáramú) vezérlő... ezt tudni kell...
ha összehasonlítod a paramétereket... és eldöntöd, hogy neked ma és holnap mire van szükséged...
És ahogy a reklámban van: dönts okosan... :)

bmejdz9nu

Írtam nekik... :)

bmejdz9nu

http://www.sure-electronics.net/software/UT2000_3000User_Guide.pdf" TARGET=_fnew>UT2000_3000 USER MANUAL !!! 50 MB... 101 oldal !!! ::: Na végre!!!!!!!!

000000000

Már jön! Köszi![#buck]

000000000

Te össze akartad hasonlítani?... jé, én nem így értettem (mindha azt írtad vólnak, hogy kinek van tapasztalata velük?)![#nezze]

bmejdz9nu

Jól elijesztetted a leendő "kuncsaft-ot" [#nevetes1]

000000000

Mindennek meg van a helye...

bmejdz9nu

... Én ezt írtam volna:
"az a "valami ott egy kis ..." és az eladó pedíg egy nagy ... :)
de! A H1 nagyobb fesszel és nagyobb ármmal = több teljesítmény... ha most éppen nem is kell a power de később majd jóljöhet stb...
És itt a szuper support, segítség sokan használják...javíthatóbb (ha kezdő vagy:)...!  
Van még kérdésed? " [#smile]