Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Elektronika

Indította gaben, 2025 február 03, 18:18

Előző téma - Következő téma

HJózsi

Péter! Forbidden van! ... ???? I can't kukucs video ... [#szomoru1]

bmejdz9nu

Hát megállt... Az előbb még megnéztem, akkor még ment... várni kell :)

hyn6ys8wt

Nekem olyan van...:-)

bmejdz9nu

Kaptam egy levelet.... "AUP violation" megszegéséért leállították a szervert? Mi ez???? AUP? már írtam nekik..

dg8n4i8x

Acceptable Use Policy alighanem... De ttől még nem tudni miért...

bmejdz9nu

semmim sem megy... a varsanyipeter.com is ott van...

bmejdz9nu

000000000

bmejdz9nu

nem rossz! :) Sőt nagyon jó!

eivmhrm04

Péter nem tudo letölteni a videókat[#rinya]

eivmhrm04

Bocsi már megy

bmejdz9nu

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=170185496413&ssPageName=STRK:MEWN:IT&ih=007" TARGET=_fnew>Aoyue 850C - forrólevegős forrasztó... ::: Hát nem sok jót hallottam róla eddíg... de (talán) 43 Euro-t megért... (és normális áron is küldi...)
Ha valaki tudna írni a tapasztlatokról... megköszönném... (még persze nem jött meg)

http://www.wildanger-digital.de/eBay/aoyue/850-2.jpg" border=0>

Motoros

Nekem a CT 850 D van és már több mint 1 éve hibátlanúl működik. Ki kell fogni. Leértékelve vettem pedig 20e ft volt

Kristály Árpád

Együt vettük, Én alig használtam és be.....[#boxer]
Üdv.:Árpi

bmejdz9nu

és mire jó? Ki vagy beforrasztani? csak smd-hez? csak pasztához?