Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Elektronika

Indította gaben, 2025 február 03, 18:18

Előző téma - Következő téma

000000000

Nem számoltam, de talán 2 hét?!
Még nem mértem velük, de ránézésre nagyon korrekt! Tetszik!

bmejdz9nu

Akkor teljesen ok.

hyn6ys8wt

22 jan. 2008  12:05  Budapest  Delivered  
22 jan. 2008  10:16  Budapest  Out For Delivery  
21 jan. 2008  20:34  Budapest  Consignment In Warehouse  
21 jan. 2008  11:40  Budapest  Delivery Address Incorrect / Incomplete / Missing  
21 jan. 2008  09:19  Budapest  Out For Delivery  
21 jan. 2008  08:29  Budapest  Consignment Received At Transit Point  
21 jan. 2008  07:18  Budapest  Consignment Received At Transit Point  
21 jan. 2008  06:38  Budapest  Import Received  
19 jan. 2008  02:03  Liege Euro Hub  Consignment Passed Through Transit Point  
18 jan. 2008  20:10  Frankfurt Airport  Consignment Received At Transit Point  
18 jan. 2008  03:41  Pudong International Airport  Consignment Received At Transit Point  
17 jan. 2008  16:49    Shipped From Originating Depot  
17 jan. 2008  16:43    Consignment Received At Transit Point  

hyn6ys8wt

Uj futár hordja a csomagokat mifelénk (Vác) és nem talált meg a cim alapján. Ezért volt a sikertelen kézbesités. Kicsit furcsálltam mikor megtudtam hogy GPS nélkül mennek... Igy egy napot csuszott az ávétel, amugy 4 nap lett volna (benne a hétvégével)

bmejdz9nu

Végül is ugyanannyiért (mint EMS) ugyanazt kaptad... ez jó! Köszi! A szkóp, hogy tetszik?

hyn6ys8wt

Az enyémnek a kijelzője nem TFT mint a tiétek, hanem DSTN, ettől eltekintve tetszik. A képátló meg majdnem 20cm!!! A Tiétek ha jol tévedek 5cm-rel kisebb...
Azzal kezdtem hogy szétszedtem:-) Hát a doboza (készülékház)  kicsit tul van méretezve.
Ha külső tápos lenne akkor egy 15mm mély doboz elég lenne neki!!! Hihetetlen! És müködik...

000000000

Hello Amp Csinalhatnal egy kozeli fotot a panelrol ,hogy mi is lassuk mi van benne:))

hyn6ys8wt

Nem szedem szét ujra, elég gagyi müa...rögzitő fülek még letörnek:-)
Az egész előlap egy nyáklemez a kezelőszervekkel meg az elektronikával (potik elég gagyik, na de ennyi pénzért...) és le van takarva teljes felületén árnyékololemezzel. A másik oldalon (bal) meg az LCD. Mondom 15mm mély dobozban szerintem elférne... Ja és van benne tápegység ami nagy helyet foglal. Meg akkutartó.

000000000

"Meg akkutartó. "???
A Te típusod melyik?

bmejdz9nu

A másikat vetted amelyiket előszörre linkeltem? azt a szinest? (#1770-ben) A típusa: EDU5022 vagy PDS5022? (vagy más...)
Nagyon érdekelne a döntésed... mert ugyebár majdnem ezt vettem én is... de utánna megtaláltam az UNI-T-t... Árban, forintra ugyanannyi...
Te már mindkettőről tudtál... ezért érdekes számomra...
Ennek a szkópnak az angol (le)írásaiban találtam egy dolgot ami szöget nyomott a fejembe...

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260098387594" TARGET=_fnew>Ez az?A>  
http://www.owon.com.cn/eng/PDS5022S%20USER%20MANUAL.pdf" TARGET=_fnew>Gépkönyv. PDF.

http://i5.ebayimg.com/06/i/000/cd/23/fbb2_1.JPG" border=0>

HJózsi

Nem volt elég éérthető ... sorry ... fejlesztő panel ... kedden adom le a filmeket, addig még lehet jelentkezni.  [#integet2]

69iejf00t

Sziasztok.Látom itt sokan vásárolnak ebay-en.Mivel angol tudásom nem elégséges, olyan valakinek a segítségét kérném aki segítene ebay-en EDU5022M szkópot és egy multi tesztert vásárolni.Nagyon megköszönném ha valaki segítene.email-en jelentkezzen aki tud segíteni.Köszi

svejk

Melyik tűnik komolyabbnak?
Te miért ezt választottad?

bmejdz9nu

Én is kiváncsi vagyok... de nagyon! :) Lehet, hogy rosszul választottunk? Milyen jó lett volna előtte egy-kis technikai "csetepaté" ... :)

000000000

Ne idegeskedj ,jol valasztottal,mar ha nem csal a gyarto az adatokkal.ennyi penzert egy kicsit gyanus hogy egy 8bittes Ad converter 250MSample/s-vel vegyen mintat.("nagyon remelem hogy 8 bittes adc van benne nem rosszab :) "
,En is 2025B vennek ha ebbe a b@szot Vajdasagba rendessen mukodne az ebay vasarlas meg ha elkuldenek!!!