Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Elektronika

Indította gaben, 2025 február 03, 18:18

Előző téma - Következő téma

000000000

Végül is mekkorát szeretnél?
http://www.hobbycnc.hunbay.com/UT2025B/Triger1_l.jpg" border=0>
[#vigyor3]

000000000

Most látom, hogy kaptam hozzá 2db CD-t is! Látszatra mind a kettőn ugyan az van (nem értem...)! A szoft V8.0 és a leírás hozzá V1.1 Érdekel?

bmejdz9nu

Az úgy pont jó... majd 10 év múlva nagyítsd... :)

bmejdz9nu

Átküldhetnéd... mert az enyém csak félig megy...

bmejdz9nu

Erről jut eszembe... a help gomb segített már? Az végül is angolul megy benne...

000000000

Meglehetősen szűkszavú, de azért annyit kihámoztam, hogy a DSO és az alatta lévő menü, az USB kommunikációval van összefüggésbe (még nem kötöttem össze PC-vel)!

000000000

bmejdz9nu

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=230210838306&ssPageName=STRK:MEWN:IT&ih=013" TARGET=_fnew>Az a látszat, hogy 1 USD volt a a kábel.... ::: +10 USD a szállítás... Ez egy "tipikus" HongKong-i Ebay business... :)
Gyakorlatilag az Ebay az áru értékének a százalékára tart igényt... azaz most csak 1 USD után kaszíroz...  
(Ilyen ügyletekért közbe közbe megritkitják őket... azaz kizárják az eladót :)
Persze én tudtam előre... nem azér írom... = 11USD a kábel... (1900Ft)

http://www.rf-tide.com/365/testleadtx31.jpg" border=0>

000000000

És ennyiért el is hozzáj Mo.-ra?
Olcsóbban jön mint a Magyar postán országon belül!!!

bmejdz9nu

Igen...1 USD a kábel + 10USD a szállítás = 11 USD = 1900Ft. (ajánlott levélben kb. 5 USD HK-ból... a többi a "profit")
Persze valamiből ki kell fizetni az eladónak az Ebay listázási költségét, véghasznát, PayPal költséget... ja és a csomagolást :)
Talán a gyártónak küldi az 1 USD-t :) :) :) a kábelért..

000000000

Döbbenet! Ezzel versenyezni...

bmejdz9nu

Mi nem tudunk csinálni ilyen BNC kábelt krokodillcsipeszekkel?... 170Ft-os végáron... :) Ezen már sokan kerestek... :)

crgs7u9wg

en ugy csinaltam, hogy vettem egy bnc -s kabelt amit regen hasznaltak a halokartyakhoz es szepen elvagtam kozepen utana forrasztottam ra ket rovid drotot meg a csipeszeket, tokeletesen mukodik, sajnos a kabel arara mar nem emlekszek...

HJózsi

Zsugorcsővel lehet kombinálni ...

000000000

Ha mindent veszel hozzá a boltba (BNC csati, kábel, osztófej, krokodil), akkor nem jön ki olcsóbban (sőt..) és még szerelni is kell!