Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Elektronika

Indította gaben, 2025 február 03, 18:18

Előző téma - Következő téma

000000000

Írd meg a Kínainak, hogy itt olyan reklámot csináltunk neki, hogy az Hungary piac biztos![#vigyor3]

bmejdz9nu

Sőt a TFT kíjelző is színes... lehet, hogy csak egy jumper... és színes lesz... :)
Láttad a dobozán? minden típusból van/lesz FF és színes is... lehet, hogy csak üzletpolitika... mert a Tektronix is így csinálja...

000000000

SELECT gomb... miért, Te olvastad?[#nevetes1]
Én nem találom...

000000000

ÁÁÁ, szerintem monocrome. Tehát 2 színü (nem feltétlen FF).

bmejdz9nu

http://www.google.hu/search?q=UT2025B&hl=hu&start=40&sa=N" TARGET=_fnew>Már megyünk előre a google találati listáján.... :)

bmejdz9nu

Kép nincs róla...:)

bmejdz9nu

szerintem nem... kék körbe egy kicsit a keret... az alapszín... Nagyító? (RGB a pontok?)

000000000

Hmmmm... Megnézem én is!

000000000

Hát én nem látom...
http://www.hobbycnc.hunbay.com/UT2025B/UNITgepk_0052.JPG" border=0>

Az tény, hogy a keret kék... nem tudom miért...

000000000

Szerintem kék-fehér a kijelző (monocrome).

000000000

Előre?! Legelől vagyunk! Ird meg a kínainak (hagy hízzon)!

bmejdz9nu

Ez tényleg olyan... De talán jobb is...

000000000

Nálam nem kritérium a szines kijelző! Ez műszer, nem TV...

bmejdz9nu

5. oldal a link... egyenlőre... még sokszor le kell írni:)  
UNI-T 2025; UNI-TECH; UNITECH, 2025B; UT2025; UT2025B; :) :) :)

bmejdz9nu

Hát ezaz... meg is írtam nekik, hogy kell az upgrade mert nem játszik le videókat az USB stick-ről... [#nevetes1]