Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Elektronika

Indította gaben, 2025 február 03, 18:18

Előző téma - Következő téma

István83

Üdv!
Felrakom ide is ,hátha van valakinek ötlete ,hogy ezt a motort milyen meghajtóval lehet működésre bírni.Ellenállás mérés alapján 3 fázisú.
A motort kézzel megpörgetve 0,1-0,2 voltot mértem.
Rövidre zárva a kivezetéseket nem érzek ellenállást.De elég nagy fordulatú. Én bldc motorra tippelnék,de ázok tudnak ekkora fordulatot?

Bencze András

"Rövidre zárva a kivezetéseket nem érzek ellenállást." akkor nem mágneses a forgórész, vagyis aszinkron motor.

István83

De multiméterrel mérve,0,1-0,2 voltot mértem .Az mitől lehet?

István83

Ennyit találtam róla.

Bencze András

Bencze András

Vagy a járulékos kapacitáson generál némi feszt. Aszinkron generátor.

dtb

Nem tennél fel esetleg olyan képet, ahol valami gyártó, vagy típus is látszik? (olvashatóan!) Hátha tudunk a keresésben segíteni.

István83

Én tennék,de csak ennyi van rajt.
R30
25000-100000

dtb

Az az oldal, amiről képet csináltál, tartalmazza, ami neked kell, ezt tanulmányozd: Price list KSK1000
...de az árakat elnézve, ez nem egy olcsó dolog!

István83

Szia!
Ezt az oldalt már áttolvastam.
Gyári húzóz ,valami más megoldást keresek.

Rabb Ferenc

Nézzed meg a három szál árván maradt drót másik végét! Lehet, hogy ott szomorkodik rajta a vezérlő.

Csak vigyázz mert lehet, hogy arra már jobban odafigyelnek nehogy az is elguruljon...

István83

Az egész gépet megvettem,és a vezérlőszekrény
nincs meg.Sajna.

fpd0kbd4

Ha már elkövetted ezt a "segítőkész" cinikus  hozzászólást, kérhetnél egy törlést is. Vagy esetleg egy bocsánatot.

Rabb Ferenc

Most, utólag már én is így látom.

Bocs' [#3231@István83] Sajnálom...

István83

Semmi gond.
Nem ismersz.