Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Elektronika

Indította gaben, 2025 február 03, 18:18

Előző téma - Következő téma

dezsoe

[#eljen] Akkor, ahogy írtam, a Mach3-at kell végigkattogtatnod és kijegyzetelni, hogy a tengelyek step és dir jelei, a főorsó kapcsolójelei, az érzékelők bemenetei hogy vannak beállítva, mik a tengelyek sebesség és gyorsulás adatai stb. Erre lesz szükségük.

000000000

Köszi, de az elektronika nálam annyi, hogy tudom föl meg lekapcsolni a villanyt :(

ebalint

A linkelt gépek közül vettél használt gépet?

000000000

Még mindig az a probléma, hogy szuper titkos bácsi vagy.
Nem mered kiírni, hogy Japán Jancsi vagy Mohácsról. Telefonon is elértek a 06 xxxxxxxxxx számon.
Érteni, láthatóan nem értesz a dologhoz. De, azt várod, hogy bonyolult kerülőutakon, távirányítással valahogy oldjuk meg a dolgot.
Talán az egyenes beszéd, egyenes út járhatóbb lenne.
Bemutatkoznál kicsit és aki közel lakik hozzád, átmenne és megnézné, megoldaná amit kell. Nem olyan bonyolult ez.
Már írtam,lentebb, tévúton jársz. Más a megoldása. De ahhoz hozzáértő kellene ott.

000000000

Ilyenkor megdöbbenek. Ilyen tákolmányokat, mekkora pénzekért el tudnak adni, egyesek.[#csodalk]

000000000

Ha így áll a helyzet, akkor mindenképpen "gyári" elektronikát veszel hozzá. Az meg tudja a dolgát.
Ha pedig menet közben mégis érteni akarod a részleteket, ráérsz akkor is utánajárni.
Amikor már látod működés közben a dolgokat, minden jóval egyszerűbb lesz.

vadember

5 800 000 Ft az ÁFÁ-s ára. Hát, tényleg nagy az isten állatkertje.

Devecz Miklós

Én is.
Tanulni sosem késő! [#wave]

000000000

No, figyeljetek ide. Tettem föl egy egyszerű kérdést, hogy tud-e valaki segíteni, erre elkezdtek nyomozni hogy ki vagyok. Tíz perc múlva törlöm magam, mert "rossz" társaságba kerültem.

kaqkk007

"Bemutatkoznál kicsit és aki közel lakik hozzád, átmenne és megnézné, megoldaná amit kell" Nem nyomoz senki ! A te érdeked hogy egy közelben lakó tudjon személyesen segíteni ...

Szalai György

morfeus

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy használ valaki HDBB2  csatoló kártyát?
Lenne pár kérdésem a fent emlitett kártya és egy UC400ETH mozgásvezérlő csatlakoztatásával kapcsolatban!
Előre is köszönöm szépen a segítséget!

morfeus

Nem lett jó a link beszúrás ez lenne a HDBB2 csatoló!

dezsoe

Szia! Mi a kérdés? :)

morfeus

A kérdésem az lenne,hogy (még mielőtt magam nekiállnék összekötözgetni a vezérlést inkább kérdezek mindent) adott egy UC400ETH és egy HDBB2 vezérlő kártya,ezeket simán összekötöm egy gyari krimpelt 26 polusú szalagkábellel!
Viszont a HDBB2-n van 4db RJ45 csatlakozó a  4darab tengelyhez(X,Y,Z,A),a kérdés az az ,hogy a leírás látszik(HDBB2),hogy hova kell kötni a motorvezérlő DIR+-bemenetét,de aStep bemenethez nem láttam ,hogy hova kell kötni?!
Ehhez kellene egy kis segit vagy egy skicc mit hova!

A szoftvereket felrakom az talán még nem gon :)