Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Elektronika

Indította gaben, 2025 február 03, 18:18

Előző téma - Következő téma

000000000

ok!

köszi....

LittleSV

Ha DIP tokos a procid, akkor tudok segíteni beforrasztás előtt programozni a hexet.

morfeus

Köszönöm a felajánlást de mindenképpen jó lenne egy münködő példány vagyis vennem kell egyet!
A kérdés,hogy PICkit2-t vagy PICkit3-at vegyem meg,mert előbb utóbb amúgy is a PICkit3-kell majd elég sokmindenhez!

LittleSV

Rendben. Én offline programozok alkatrészt így nem tudom megmondani melyik megoldást válaszd.

s5f8tmfv3

Az egy jól működő mérő, pár éve összeraktam, elsőre jó lett. Valahol van hozzá egy bővítés amivel a kijelző fényerejét lehet növelni, de anélkül is teljesen OK.

6rk75uezn

Akkor morfeus-nak tényleg 2db-ot kell csinálnia!!

6rk75uezn

Sziasztok.
Én nem igazán értek az elektronikához,nagy baj ha a kis saroksziszolómba (addig még nem rendelek bele) olyan szénkefét tettem hogy a rövidebbik oldala kisebb 1 milivel?

Devecz Miklós

Sziasztok!

ERBA Compact 300-as kisesztergám vezérlése tönkrement, és a szerviz kapcsolási rajz hiján nem válalja a javítását.

Nem tud valaki egy jó megoldást erre?
Érdekelne egy cserepanel, esetleg egy másik megoldás a vezérlésre.
Bármilyen megoldás lehet, csak életet tudjak lehelni bele.

keri

Itt nem vállalja senki? Elég egyszerű áramkör, nem feltétlenül kell kapcsolási rajz hozzá...ha meg mégis akkor vissza szoktam rajzolni.
Én csak azért nem vállalom mert nem tudom neked garantálni hogy lesz is időm foglalkozni vele.

3wm3x3zz

sziasztok  egy kis  segtséget szeretnék  kérni.
a  fejhalgatóm adaptere   9V   és  leégett , lehet  helyettesíteni  12 V  típusuval?  köszönöm

Dakota25

Határeset. Végszükség esetén.
A működést a füstöléstől a tervezői ráhagyás ismeretlen mértéke választja csak el.
Inkább ne! Filléres tétel egy új dugasztáp.

tiggersoft

Szia
Nem ajánlanám a 12V-os adaptert közvetlen, mert üresjáratban akár 16-18V is kijöhet belőle.
Inkább egy 7809 stab ic után kösd rá.

b4nm7gjvr

NEM lehet! Fillérekért (500-1000,-Ft-ért) hozzá lehet jutni, nem éri meg kockáztatni.

3wm3x3zz

köszönöm   egy   sony  wireless fejhalgatom  van azt  hazsnálom a mühelyben  youtube -ra  , de  találtam  egy  skil 7,5 V-ost  az esetleg  köszönöm

s2k5ycubj

Az einhell MTB3000 is ugyan az,kérdeztem a szervizt,hogy mennyi egy ilyen panel:78000
Merre laksz? Én Budapesti vagyok,ha nem vagy túl messze megnézhetem. Igazából elég az elektronika és a motor is,nem kell az egész gép.