Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Elektronika

Indította gaben, 2025 február 03, 18:18

Előző téma - Következő téma

s73tgf9vg

Nem kell nagy áram szerintem, egy lpt leválasztókártyához kell, azt szeretném, hogy a 3 léptetővezérlő tápjáról választom le az 5V-ot. Jó ötlet ez? Így nem kell hozzá 220 csak a 49.5V-os táp.

Bencze András

Normálisan az U,V,W, fázissorrend óramutatóval megegyező forgásirányt eredményez. (Tengellyel szemből nézve.) A hallok elhelyezése is ennek megfelelő. Nem tudom mennyire voltam világos ezzel az infóval.

Bencze András

Ja, ha felcseréled nem fog rendesen vagy sehogy sem fog forogni, és esetleg a vezérlő túláramba megy. Rendes vezérlő ettől nem megy tönkre.

Sz.József

Köszönöm a segítségedet, de közben a vak ló bátorságával addig cserélgettem még jó nem lett...
Közben "találkoztam" az általad említett túlárammal is de a vezérlő megbirkózott vele...
Még egyszer köszi.

s73tgf9vg

Találtam egy http://dx.com/p/fc-27-b-lm2596hvs-ad-power-supply-step-down-module-for-arduino-179700" TARGET=_fnew>ilyen átalakítót, 3.8$ és ingyen szállításos. Szerintem ez megoldja a gondomat.

Bencze András

"a vak ló bátorságával" ez tetszik [#taps][#wave]

xfg6v697j

Keresek olyan áramköri megoldást,amivel 5 mikroszekundumos impulzusokból,kb 4 milliszekundumos jelet készíthetnék.

pbalazs

Monostabil multivibrátornak nézz utána.

xfg6v697j

Köszönöm.  
Utánanézek.

000000000

Sziasztok!
kíváncsi lennék rá,hogy a tb6560 v-type vezérlőre rá-e lehet kötni távirányítót,és ha igen akkor,hogy kell és hova?
Mert a kék fajtára rálehet,de ezen nem találtam olyan csatlakozót.

xfg6v697j

000000000

Köszönöm a választ

Karácsony Sándor

Egy tápegységet jólismerőtől szeretnem kérdezni,hogyan kell az UC3844 ic -nél (optos visszacsatolású kapcs)a feszültséget váltotatni.PC AT táp 3Y Power Technology tip.Ra4022

svejk

Nagy valószínűséggel az opto LED áramkörében találsz egy TL431-es 3 lábú IC-t, (néha SO8-ban van) annak a referencia osztóját kell módosítanod.

horcsab

Valakinek nincs véletlenül egy WMW SFW800/7 síkköszörűgép elektromos rajza?

Ez a gép kb 8m megmunkálási hosszal rendlkezik, rendelkezne, ha menne.

Nagyon fontos lenne!