Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Elektronika

Indította gaben, 2025 február 03, 18:18

Előző téma - Következő téma

fa_kukac

Nekem 264x64 pontos grafikusok vannak, elég sok, háttérvilágítással, kiíratás után le lehet választani a PIC vezérlőt, vannak C mintaprogramok is, amit én írtam, és van kijelzőkép szerkesztő progi is, ha érdekel valakit, küldök infót. Romániai Barátomnak van belőle 1-2 száz, úgy emlékszem 5 ezerért adja.

fa_kukac

keri

Az e-ink kijelző nem LCD.
Simán elektrostatikus töltéssel odavonzzák az elektródához a tintát és így "kilóg" a fehér szövetből, ettől válik láthatóvá.

De külön még nem láttam.

keri

Alapvetően az LCD sem fogyaszt sokat, ha nincs háttérvilágítás, mivel ott is a töltésekkel játszik a folyadékkristály, nem áramokkal.
Legfeljebb a meghajtó áramkör nem gazdaságos, akkor van jelentős fogyasztása.

keri

Vagy http://chipcad.hu" TARGET=_fnew>ChipCad
Én itt szoktam LCD-t venni.
Szabványos meghajtása van mindegyiknek.
Én a 2*16 karaktereset használom, az 1mA-ert vesz fel háttérvilágítás nélkül.

keri

Különben építs a kijelző keretébe napelemet, akkor soha nem merül le. Praktikerben ilyen árcédulák vannak, LCD-vel.

robokacsa

igeeen??
én csak a győriben jártam, ott sajna nincs ilyesmi, de nagyon hasonló felhasználásra szánom.

000000000

Egy ijet ,hogy lehet összehozni? :
Működése:
beirom a távolságot ,és enter után a motor beáll az adott távolságra,léptető motorral vagy akárhogy...
Olyasmi kellene ami nem pc alapu...és egyszerü
http://img1.indafoto.hu/1/1/150405_3b644b525289811a15985679f707fb1e/17452025_afec49c3162c3894dd4c52cc87e6fba0_m.jpg" border=0>

000000000

svejk

Négy embert tudok ajánlani kapásból.

Sneci
Egyújabbgépépítő
Lz
Isvarga

Ők négyen profik a mikrovezérlőkben.

De lehet a Klavio-nál komplett ilyen rendszert kapni.

s7manbs8

Biztos csinált már ilyet valaki.

s7manbs8

Kell egy billentyű, 2 nyomógomb, lap, kijelző, nyák, program, vezetékek, idő, pénz, és aki össze tudja rakni vagy megmutatja hogy kell. :)

Révész Richárd

Hány tengelyre kell?
Ma már vannak nagyon olcsó PLC-k impulzus kimenettel, és beépített kijelzővel amin keresztül értéket is lehet bevinni.

Bár nem hiszem, hogy labdába rúghat árban egy mikrovezérlős cucc mellett.
De ki tudja.
 30e Ft környékén kapsz ilyet újonnan.Igaz még program is kell bele.

besirkyjh

Tán ufot láttál :)))