Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Elektronika

Indította gaben, 2025 február 03, 18:18

Előző téma - Következő téma

r9fn638w8

Találtam olyan kapcsolást ahol erre van egy tranzisztoros áramkör, másik rajzon meg azt irják, hogy a javitásban ezt kihagyták. Nem tudom ezzel mi tévő legyek? Kell-e vagy nem?

svejk

Nyiszi féle kapuvezérlő.
Nem értem ezt a nullázást sem. :(
Nincs valakinek ilyen Sommer redőnyös kapuja?

Valószínű végálláskor valamilyen rugós erőtároló van.

http://www.sommer-torantriebe.de/mm/sprint-S550N_11505V000-0-OCE-RevB_3-sprachig.pdf" TARGET=_fnew>Ezzel a leírással sem vagyok sokkal előrébb.

xfg6v697j

Megvárjuk amíg te kikaparod a gesztenyét.
Nekem már az a négy szimbólum se világos ami a csatlakozóhoz van rajzolva.
Csak a trafó ami egyértelmű.
Mondjuk nekem nincs ilyen kütyüm.

svejk

Buzi egy leírása van. Én is csak néztem a szimbólumokat mint rozi a moziban.
a lánc meg a sín, azon megy a két pólus a motorhoz, megspórolták a vezetéket. a jobb oldali meg egy nyomógomb, ha bentről akarod kezelni távvezérlő nélkül.

Hogy hogy nincs ilyened? Pedig te voltál az első nyertes megfejtő :))

xfg6v697j

Én nem gondoltam komolyan hogy kapok.
Nem is jelentkeztem érte.

svejk

Küldjek? Ami jár az jár...és itt még jut is. :)

xfg6v697j

Hát a csipinél be tudnám építeni.
Elég ha ott hagyod,mikor nála jársz.

svejk

Ó hát az csak jövő szeptemberben lesz. :(

9npx2xk89

Te nem vitázol, hanem kötözködsz. Senki nem akarja tartósan 3.5A-el hajtani a vezérlőt. Egyszerűen azt nehezményezem, hogy leírja, hogy 3.5A, de teljesen jogosan csak 3A-re lehet állítani. Ott egye meg a fene az a fél ampert. Tudjuk hogy 3A a tartós áram. De ha a kenyérnél maradunk, és tényleg csak 80 dekát ad, miért nem írja, hogy 80 dekás a kenyér! (Egyébként az a 3A sem 3A hanem cirka 2.8 legalábbis a piros vezérlőnél szkóppal annyit mértünk, mert ha hiszed ha nem, fektettünk bele energiát, hogy kiméregessük)

000000000

Majd még elkezdelek sajnálni!
Nem te fikáztad a kínait, hogy milyen rosszt csinált?
El vagy te kalibrálva egy kicsit!
Ha egy kapcsolóüzemű tápba beletesznek egy 20A-es Fet-et kapcsolótranyónak, akkor ott is reklamálsz, hogy átbasztak, mert nem is kapcsol, csak 5A-t?
A kínai NEM írta rá a vezérlőre, hogy 3,5A, mint azt tette egy vezérlőgyártó!
A kínai ráírta, hogy 3A-ig állítható, az is fokozatokban.
Ha két érték közti a motorod, akkor mit csinálsz?
A kisebb vagy a nagyobb értéket állítod be?
Gyengébb legyen inkább a motor, vagy had melegedjen?
Akkor ki a nem okos? Akkor ki az oka, hogy nem találták el a motorod áram igényét?
Én nem kötözködök, csak te képzelsz túl sokat magadról!

9npx2xk89

Na most belebuktál abba, hogy túl sok mindenbe kötsz bele, és már nem tudod követni mibe is kötöttél bele!
Beleírta a 3.5A-ert olvass vissza te "nagyon okos".

000000000

Beleírta, hogy CSÚCS 3,5A
Nagyokos, ha nem tudod, hogy az mit jelent, akkor csak sajnálni tudlak!

9npx2xk89

De a jó isten tegyen oda ahova gondolom!!!!! Nem lehet kihajtani belőle a 3.5A-ert, mert ezzel csak 3A-ig lehet kihajtani a motort! Az IC az tudja a 3.5A-ert, de a vezérlőben ez nem állítható! Nem azt írta, hogy az IC 3.5A, hanem hogy a vezérlő 3.5A-es csúcsáram. A laikusok megtévesztésére való semmi másra.

9npx2xk89

Találtam egy egy tengelyes tb650-as vezérlőt német a csávó, tehát lehetne kilóra hozni mert nuku vám. A leírás szerint szállít az EU-ba:
Item location: Leipzig, Germany
Postage to: European Union
Excludes: Africa, Asia, Central America and Caribbean, Middle East, Oceania, South East Asia, South America, Bermuda, Greenland, Canada, Mexico, Saint Pierre and Miquelon, Albania, Andorra, Bosnia and Herzegovina, Bulgaria, Estonia, Gibraltar, Guernsey, Iceland, Jersey, Croatia, Republic of, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Malta, Macedonia, Moldova, Monaco, Montenegro, Norway, Poland, Portugal, Romania, San Marino, Switzerland, Serbia, Slovakia, Slovenia, Svalbard and Jan Mayen, Czech Republic, Ukraine, Hungary, Vatican City State, Belarus, Cyprus, PO Box

öööööö van olyan európai ország amit bent hagyott? Ja igen kb. Franciaország, Anglia, Olaszország, meg Spanyol.  :-)

000000000

Akkor menj ki kínába és csapd homlokon a ferdeszeműt, mert átbaszott!