Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Elektronika

Indította gaben, 2025 február 03, 18:18

Előző téma - Következő téma

000000000

Üdv!
Van e valakinek használható bipoláris motorvezérlő rajza PIC és FET használásával?
Microstep minél több.

MoparMan

én nem találtam meg sajnos, lehet már kidobtam őket. de nagy valószínűséggel nem is lett volna jó, mert 1-2 kártyamaradványt találtam. azon nem a panelon van kialakítva az érintkezősáv, hanem az aljzatba való ellendarabot kell a panelra forrasztani. érintkezők, de műa. "tokozásban". nem tudom érthető-e amit mondani akarok [#confused]

xfg6v697j

Hogyan keressek rá,TTL jellel vezérelhető fetekre?

besirkyjh

Szia  

Pl : IRLZ 44   ( az L betü a logic-ra utal ).

TROMF22

Szia!
Köszönöm a keresgélést.  
Értem a leírásod a régi darabodról.  
Ha lenne belőle, elvileg vállalkoznék is a használatára csakhát ezer oka van annak, hogy miért nem.....
Sajnos mivel kétoldalas a panel még az ilyen beforrasztós lehetőség is kiesik.

xfg6v697j

s7manbs8

Nedvességet hogy érzékelnétek pl. vízbe dugok két vezeték végét és azt kéne érzékelni hogy benne van vagy  nincs, sima csapvíz pl. ?

279nwbpsa

Ha 220-at vezetsz a vezetékbe,akkor lecsapja az automatát. :)[#crazya]

keri

Kapacitás változást figyelnék, így nem rohad el a vezetéked a vízben.

Amúgy szerintem évente legalább egyszer leközli a Rádiótechnika ennek a kapcsolását, és nagyon meglepődnék ha a neten nem találnál ilyen érzékelőt készen, dobozolva pár ezer forintért.

ra8nsmk6w

Ez durva volt!
Elektron! ez nagyon egyszerű

s7manbs8

Kösz a tanácsokat közben nekem is eszembe jutott a 4011 IC is haha. :)

svejk

Jobb lenne ha ilyen helyekre a 4093 jutna eszedbe..haha :)

s7manbs8

Mér nem szólsz hamarabb, már a nyákot is megterveztem ... :)

s7manbs8

Már csak azért se mert olyat életembe nem használtam, 4011-ból meg van is valamelyik kis dobozkámban. :)

Neked nincs véletlenül AM26LS32 meg 31 IC-d ?