Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Elektronika

Indította gaben, 2025 február 03, 18:18

Előző téma - Következő téma

jv7pu3a5p

A fene tudja, azt nem néztem.  
Csak TV adás közben nézegettem, de viszonylag stabil volt.
Nem tudom miféle elektronika lehet ezekbe, hogy figyelik-e a képi tartalmat és aszerint változtatják a háttérvilágítást is...
Nem gondolnám.

Vetesi75

Az adatlapja szerint GND. Nincs elszigetelve.  
(Adatlap első oldala - a szöveges részben.)

000000000

Ha GND akkor jó.

Márcsak azért, mert közös hűtésre akarom kényszeríteni őket.

Szedlay Pál

Nem tudom mi a baj a HDready-vel.
Ha nem 50cm-ről nézed úgy sem látod a különbséget, vagy nekem romlik nagyon a szemem.
Nekem a Philips-nek tetszik az lcd-k közül legjobban a képe. A Samu 6-os sorozat képét ismerem, a plazma után egy kicsit "műanyagos".

s7manbs8

Csak úgy vezesd rá a GND potenciált, hogy azon áram ne folyjon keresztül ... mert GND hurok lesz és zavarhat esetleg ...

000000000

Csak közös hűtőfelület lesz.
Egyébként nem tudok ohmot mérni a hűtés és a GND közt.

keri

Pedig a Full LED azt jelenti.
Sima LED az oldaláról világítja meg az LCD-t, lényegében csak annyi a különbség hogy nem fénycső van benne. A Full ledesnél az LCD mögött van több LED mező, és képtartalom szerint külön vezérlik.  

De ez már régi trükk, nekem még fénycsöves LCD-m van abban is változtatják a háttérvilágítás fényerejét, persze semmi értelme az első volt amit kikapcsoltam :)

s7manbs8

Nem tudtok egy olyan kész valami programot, ami meg tudna nekem jeleníteni élőben egy fesz mérés eredményét, amit mondjuk soros porton lehetne neki benyomni valamilyen formátumban az adatot és azt megjelenítené, mint egy oszcilloszkóp ?  
Anélkül hogy írni kélne valami programot hozzá.

Nem kellene nagy frekivel dolgoznia 50Hz es jelet akarok mérni látni a monitoron kis procival AVR vagy akármi mérem a ADC jelét és azt akarnám megjeleníteni.

h2o

h2o

keri

Hangkártya?
Persze megfelelő illesztéssel, de elég sok hangszerkesztő jeleníti meg a rögzített hanghullámot.

svejk

Mezei műsornál nem. De egy fullHD-s kamera képét nézve igen.

svejk

A samsungos ajánlatod ellen esetleg http://edigital.hu/LED_televizio/LG_32LS5600_LED_Televizio-p323935.html" TARGET=_fnew>ez az LG?
Ez ugyan még élvilágítós, de 100Hz-es. Lehet az USB felület is szélesebb körű.

Egyújabbgépépítő

Érteni nem értek hozzá, de nemrég vettem egy UE40EH5300-ast, mivel a régi képcsöves feldobta a talpát.
Ennek a kisebb 32-es változata 100 alatt van.
Van benne minden, Földi digitális, internet, USB bemenet (kezeli a külső HDD-t, igaz felvenni nem tud).
Szóval mikor hazahoztam csak néztem ki a fejemből, én csak egy TV-t akartam venni.
Még nem volt időm mindent kipróbálni.
Viszont a HDD kezelés nagyon jó, mindent lejátszik.

svejk

Köszönöm a véleményt!

No ez a mindent lejátszik is elég tág fogalom.

Pár éve a Pana kamerám miatt kellett venni egy Asus O-play készüléket mert, csak azzal tudtam lejátszani a kamera eredeti file formátumát. (most nem ugrik be a kiterjesztés neve)
A konvertálások sajnos sokat rontottak a minőségen, így inkább hagytam az eredetiben vágatlanul, de ezt csak az O-play tudta lejátszani.

Ha küldenék egy kis file-t, megnéznéd alkalomadtán a Nálad működik-e közvetlen HDD-ről?