Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Elektronika

Indította gaben, 2025 február 03, 18:18

Előző téma - Következő téma

fpd0kbd4

Közel 40 év kínlódás alatt ragadt rám a koszon kívül ez-az (az igazság:sok mindenhez értek de profi módon semmihez)

000000000

Ami érdelkel gyis rádragad! :)

svejk

Akkor küld már el légyszi, mert nem hogy a könyvet de a pdf-et sem találom a Tőled kapopott levelek közt sem.

Szalai György

Cserébe, ha kérhetem, légy magad is példa értékű.
Kezdetnek töltsed ki például a fórumozó adatlapodat, ha nem vagy nagyon titkos. [#wave]

Szalai György

Ha már így bele melegedtem itt a kéregetésbe, akkor kaphatok ebből én is egy .pdf-et?
(Cserében el tudnám küldeni a postával a nyomtatott áramköröset virtualizálásra, ha kell. A galvánizélősset is.) [#worship]

PSoft

Ha kérhetem,küldj nekem is egy példányt a .pdf-ből.

Köszönöm.

fpd0kbd4

Üdv. György  Semmi titok, de az élettapasztalat ezt diktálja(nem kapkodni,csak óvatosan). Ki lett töltve.

ANTAL GÁBOR

A Szikraforgácsolás ( Ipari szakkönyvtár Róth Káldos  Kovács ) könyv másolata ( spirálozva) itt fekszik elöttem . A pdf egy piros pendrive on  remélem a műhelyemben . Küldöm mindenkinek akinek kell csak egy kis türelmet kérek   ( Beszéltem a másolószalonnal valószínűleg ott is meg van

fpd0kbd4

Üdv. Gábor Én is szeretnék egy példányt a pdf-ből.Ha hozzájárulsz és svejk is,másodkézből is
 köszönettel venném.(ha valaki beválalja)

ANTAL GÁBOR

Ok megtaláltam a piros pendrive ot   Magánlevél ment Svejknek,Psoftnak Szalainak . ( feltettem egy szerverre ) A többi Svejktől függ...

PSoft

svejk

Másolószalon?
Mindenesetre nem lehetnek a toppon, mert minden második oldal fejjel lefelé van :(
De azért köszönöm!

ANTAL GÁBOR

Hát igen én is észrevettem de mint mondtam nekem készült egy nyomtatott spirálozott példány és azt beforgatták a csajok . (Rezgett a léc mert nem találtam a pen drive ot . ) Várom a választ a 11658 ra

svejk

Mehet fűnek-fának, azért van :)

fpd0kbd4

Üdv.svejk Épp kérni akartam a licencet, de látom fölszabadítottad a fejlődni akaró tömegek számára.Így az kérésem "általánosban" hogy ha már valaki birtokolja a pdf-et engem is segítsen hozzá