Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Elektronika

Indította gaben, 2025 február 03, 18:18

Előző téma - Következő téma

fpd0kbd4

Köszi csak rákattintottam de látszik hogy királyság

Motoros

Marógépre szerelhető kis tömbös szikraforgácsoló feltétet gyártott valaki, talán valahol újpesten, generátorral. Őt kéne megtalálni.

fpd0kbd4

Minden fórumtársnak!!! Példa értékű lehet miden más szakmai fórumnak, E fórum aktivitása és a jellemző, önzetlen segítőkészség.Örülök hogy idetaláltam: Frédi

000000000

Nekem ezek meg vanak ha érdekel!

EDM teljes gép épités doksik!

EDM How-to Book Ben_Fleming

EDM by Robert Langlois

[#ravasz1][#heureka]

fpd0kbd4

Igazság az hogy nem véletlenül indultam a mikrótól. Nem tudok egy vagyont költeni erre a projektre,inkább okosodnék és barkácsolok. Ha ehhez a szinthez használni tudom,akkor természetesen érdekelne.Hogy jutok hozzá?

000000000

hová küldjem?

000000000

Szerintem joval összetetebb az EDM mind az ellenálás hegesztés amit lentebb emlegetek!

svejk

No majd lesz még más véleményed is :))

Valahol van nekem egy 70-es évekbeli szikraforgácsolók működésével foglalkozó könyvem.
Eljárt már felette az idő, de ha tényleg csinálni akarsz, akkor ott kell elkezdeni az ismerkedést.

A kérdés hogy hol a könyv? Lehet már be is lett szkennelve.
Nem gyanúsítgatás, de mintha Antal Gábor fórumtársunk egyszer elkérte volna, de az is lehet hogy nem. Holnap körülnézek itthon.

svejk

fpd0kbd4

Milyen formátumba  vannak? Email vagy utánvét egy posta? Ha kell magánban küldök egy címet.Az alapelvekkel nagyjából képben vagyok,de nem én akarom föltalálni a melegvizet.Adatok kellenének fesz.(V):(A):(Hz)(W)esetleg rajz. Egy elfogadható minőségű működéshez.

000000000

Ezek eletronikus könyvek pdf!

ide nem linkelem mert jogvédet!

mailre gondoltam ott linkelem ki neked!

000000000

Ez egy elég összetet teknologia kicsit töbet igényel mind eletronikai ismeret....

ANTAL GÁBOR

szia! Elkértem és be-scanneltem majd visszaadtam . Nálam van egy nyomtatott példány és a scannelt változat. De a scanneltet te is megkaptad ( így szólt az alku)  
Persze elektronikusan újra el tudom küldeni

fpd0kbd4

Küldtem egy mailt