Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

DC szervó motoros vezérlés

Indította gaben, 2025 február 03, 18:16

Előző téma - Következő téma

000000000

000000000

RC! Mi a helyzet?
Te is néha olyan "kedvesen jóindulatú" ember
vagy velem kapcsolatban, mint még ma itt ma is
páran. Ki a fene állította, hogy pont
az a GIF az én művem?? Olvassad már el légyszi
picit figyelmesebben a #7787-et az
előzményeivel együtt, azután írogassál ilyeneket. Segítség animáció volt ahhoz a
bizonyos harmadik esethez.
Melleleg ha Hatvanban voltál, láthattál vagy
40 fajta hasonló elven lefejtett, ettől még
bizonyos pontokon krikusabb, legyártott
mintákat az asztalamon.

bmejdz9nu

Nepper, seftes, dealer, hobbysta, mazoalista, szervó szadista, csökönyös, makacs, 4X-es, 128bites, csökkentett IQ-jú, emelt áramú... Ja és ahogy Tibor írta nagyképű és differenciál egyenleteinek a megoldására is képtelen  
[#nevetes1]

bmejdz9nu

Adaptálta ezt úgy hívják :)

000000000

Ok. Én arról nem tehetek, hogy rácsatlakozva
mások feltételezésére magadat is félrevezetted.

A dolgot tisztáztuk, BUÉK!

000000000

http://www.hobbycnc.hunbay.com/QDSP/BUEK.jpg" border=0>
Mindenkinek!!!

000000000

Te meg jobb ha hallgatsz ezügyben, mert a mai
napi "termésed" szánalmas volt mind szakmailag,
mind minden más téren, és RC Neked is
köszönheti a félrevezetését.

bmejdz9nu

Ki akartam érdemelni az év "legszánalmasabb" írását :) Kevés voltam hozzá :)
Ezt a díjat persze még éjfélig kioszthatod :) Gondolom megnyerem :)
Talán meg kellene keresned ebben a topikban mivel azaz melyikkel érdemelhetném ki a legjobban:)

4X és a 128bit(ecske) szerintem a legjobbak  ezekből:) Talán egy szabálytalan direkthajtás? Hát ezt neked kell tudni...
Tudom nehéz a választás... mert ezekbe a "hibáimba" már nagyon sokan bele estek a világban :) ... így lepersze legalább nem vagyok egyedül :)

000000000

Péter! Indulj már azonnal enni 128 db
szilveszteri mini virslit 4X nyeléstechnikával:)
Addig se írsz a Fórumba óriási szervotechnikai
jelentőségű Varsányi féle alaptételeket!:)
BUÉK Neked Teeee ....!:)[#nevetes1]

s7manbs8

Gyerekek kitaláltam, hogy egy olyan orsót kellene csinéálni, ami nem lineáris, és az egységugrást beletennénk. Ekkor egyenlete4sen mozgatva a motort, már kész is a szuper hajtásunk !

bmejdz9nu

Mindjárt elkezdek inni (azaz egységeket nyomni magamba) aztán meglátod hirtelenjében milyen felvilágosult leszek :) Na persze ha bírok írni még...
Aztán kilövöm az (Ausztriában vett - ott lehet:) rakétákat (kisebbeket és nagyobbakat) és megfigyelem a gyorsulási képességüket :)

Egységekben gazdag BUÉK neked is !!!!!

000000000

Vigyázz, hogy a Hard limited le ne oldjon oszt keljen egy Reset a végén!!! :)

bmejdz9nu

Én már előpakoltam a rakétákat aztán az első (egy-két:)üveg után kilövöm mind a 20-at - ilyenkor szokott a szomszéd átszólni, hogy még csak 9 óra van :)
Én meg erre (ha még bírom mondom) éjfélkor már célozni se tudok... de ha mégis marad...azért csukd be az ablakaidat és ereszd le a redőnyöket :)
Vagy pl. Indonéziában már megvolt a szilveszter és ott már mindenki alszik :)

HJózsi

A Mach-ba betettek idén egy szervó teszt funkciót ( nem G kódos...). Ez egységugrással adja ki a beállított frekit és vált irányt tehát rámpa nélkül (csapkod is a motor ha erős ...). Amiben nem teljesen tudjuk a Tibor45 féle egységugrás jeleket kiadni az az, hogy az irányváltás periódusát sec-ben lehet megadni és 0.1 alatt már nem igen változik... pedig az lenne a jó ...
Még a végén kell egyet írni... ha más nem PIC-be ...  
Már alíg győzöm itt behozni a délutáni termést ... :)
Mindenkinek B.U.É.K.! [#pias][#wave]