Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

DC szervó motoros vezérlés

Indította gaben, 2025 február 03, 18:16

Előző téma - Következő téma

bmejdz9nu

Arra van egy külön program...http://www.google.hu/search?ndsp=18&um=1&hl=hu&q=PCDreh&ie=UTF-8&sa=N&tab=iw" TARGET=_fnew>PC-Dreh
Az Optimum is ezt árulja... csak nem veszed észre.. :)
Ja és habvágást sem tud :) Nem svájci bicska ez :) Arra is van egy speciális...

bmejdz9nu

[#smile] Bizony, elég nehéz mert fizetős a program :)... itt Sopronban már jól elterjedt... (és innét nyugatabbra...)
Errefelé a Német gépipart fejlettebbnek tartják mint a Kanadait :) Tudod Mercedes és Hóember :)

HJózsi

Értem én, és láttam is ... csak szórd a pénzt fölöslegesen, amikor hatmadából, negyedéből mindened megvan [#felkialtas][#felkialtas][#felkialtas] CAD CAM NC ... Na majd a Hatvanban ...

bmejdz9nu

http://www.modellbausieghard.de/cnc/fraesenplus.html" TARGET=_fnew>Így is tud esztergálni a Mach? Nézd meg a linket...

http://www.modellbausieghard.de/bilder/pcdreh/2fraesenplus/3drehen_klein.gif" border=0>

bmejdz9nu

Mindent meglehet venni olcsóbban... talán olcsó húsnak híg a leve? [#smile]

HJózsi

A Mach sokoldalúbb és rugalmasabb, adottságokhoz illeszthetőbb, mindezt kedvezőbb áron, ami sok esetben nem csak egy hobbi felhasználónak hanem kezdő vállalkozónak is fontos szempont. Az a szint, amiről Te beszélsz, hogy megveheted ezt meg azt meg amazt a modult az már a professzionális üzleti kategóriát feltételezi... Arra tényleg egy másik topik vagy weboldal kellene, mondjuk "Rotshild CNC" néven ...

HJózsi

Talán még emléxel, a Mach 6 tengelyt kezel + főorsó... ezen a sokszor belinkelt anim gifen a tengelyek száma ezt nem éri el ... kérdésed tehát költői ... [#lama]

HJózsi

Én tudom, hogy egy sznob számára csak az ár számít, de ezt a kereskedők is tudják ... szóval "Take care!" ... mindig meg kell nézni mit kapsz a pénzedért ... ( persze, ha számít ... )

bmejdz9nu

De egy komplett gép árában... azaz százalékában kifejezve... már nem is olyan nagy a különbség...és ez a lelke...

bmejdz9nu

Na ja... fontos a 6 tengely...
Csak én és te nem csináltál még 6.tengelyes gépet... így erről nekünk még nincs referenciánk.
Pedig mint látható erre van "tömegigény"... :)

HJózsi

A tartalomra figyelj, ne kenj szét mindent!!!... Ha funkciók hiányoznak belőle minek vegye meg a 'pógár' a WinPicit??? ... nem lesz komplett a gép ámbör!!!!

bmejdz9nu

Hát igen... A Lada (Zsiguli) is hátsókerék meghajtású és a Mercedes is = nincs különbség...:)
Sőt ha a Lada (Zsiguli) régebbi (bejáratott mint egy használt golyósorsó:) az még jobb is lehet...:)

HJózsi

Wazze, szétoffoltuk a topikot... ez nem is a Winpici... [#nyes] csodálom, hogy nem szólt senki, biztos Hatvanra késtülnek ... na megyek én is, tegnap már beindult a főorsó a Quantummal ... [#wink] ... egész jó ...

bmejdz9nu

Hát pont a tartalomra figyelek! Nincs azaz 1001 (nem mindig tesztelt) lehetőség ami az elkövetkezendő 200 évben nekem kellene... :)  
Így ezeken nem kell átrágnom magamat (pipák és egyebek) = több idő marad gépet csinálni és fórumozni... mert csak megy és megy... teszi a dolgát...

Eddíg mi hányzott nekem a WinPC-ből?  
Egy dolog (amit a Mach sem tud) csak a CNCGraf az a bizonyos előre felmért felületkövetési módszer...

bmejdz9nu

Na most szólok :) Hess... bütykölni :) Jön a Tali...