Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

DC szervó motoros vezérlés

Indította gaben, 2025 február 03, 18:16

Előző téma - Következő téma

bmejdz9nu

Végül is akkor ok... :) végül is csak 1-2 Euro lehet az IC... a többi meg sörökre meg sok is :)

Érdekes, hogy az Ebay-on mennyire nem bíznak a Postában (belföldön sem) állandóan minden vacakot csak biztosítással akarnak küldeni...  
Az pedíg 15-17 Euro alatt nem nagyon van...(Hermes-DHL)
volt már ebből "dúhajom" a németekkel... 1 Eurós (licitvégű) pici valamit (encoder) csak 17 Euróért akart elküldeni...
Én meg elküldtem neki az 1 Eurót (átutalással persze :) és írtam, hogy kalapáccsal verje szét és küldje a képet, mert ha nem megy a negatív...
Jött a kép :) Talán tanult belőle :)

Farkas Ádám

Köszi már intéztem a pénzküldést. Ezt a postázást választottam: Küld-fény-post :)

bmejdz9nu

"E240 FAN-CLUB"-osok :) figyelem!
http://cgi.ebay.de/Servo-controller-fur-E-240-motoren-universal-controller_W0QQitemZ300242439095QQihZ020QQcategoryZ124603QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem" TARGET=_fnew>Servo controller fur E-240 motoren universal controller
E240-hez "passzoló" vezérlő is van már... :) Eredeti Holland ez is! :) Van "dögivel" :)

http://i24.ebayimg.com/07/i/000/fe/73/8226_3.JPG" border=0>

D.Laci

33V nem karcsú az E240 mocinak?

HJózsi

De... Én pl 70V-ról járatom ... meg 89Euro + posta ... ennyiért itthon jobbakat...
Írja, további fotókat is küld, szerintem ami kint van bőven elég ...  [#eplus2]

bmejdz9nu

Pont jó :) szépen kíméletesen... :) Nem szabad túleröltetni a kicsikét :)

HJózsi

Te Péter! Gyanús az ára! ... Lehet, hogy ez a Bautz motorokat is meg tudná hajtani ... [#idiota][#hehe][#hawaii]

bmejdz9nu

Nem írtam, hogy megéri... :)
De a képen látni "jó ronda" a panel... a többit mindenki képzelheti :)
De jó a duma ... E240 Servo Drive ... [#smile]

HJózsi

[#nyes][#nyes][#nyes][#wave][#worship][#wow1]

bmejdz9nu

Megyek veszek meszet... aztán megeszem... aztán még talán megveszem... [#hehe]

HJózsi

Tudtam, hogy hajt a kiváncsiság és ki akarod próbálni... Várj Aug 20-ig és akor mehet a tüzijáték ... :D

HJózsi

Csak nem az Olasz   rizlingtől van ... [#buck]

svejk

Ennél igényesebbnek ítéltem meg a holland fickót amikor voltam kint nála.
Érdekes hogy ehhez adja a nevét...:(

bmejdz9nu

Ő is biztos 20 Euróért veszi... tehát csak a "tisztességes" azaz megszokott hasznot (szeretné) rátenni...
De ahogy kinéz a dolog nem sok sikerrel :)
Vagy lehet, hogy ez egy spéci vezérlő amihez (már) encoder sem kell :)

... Már az elején kellett volna egy E240 topikot csinálni...:) Olyan Ki-Mit Tud belőle és hozzá...:)

bmejdz9nu

Arra gondoltam az X1 az Ebay-on (pontosabban csak az ebay.de-n :) akkor 200 Eurót is majd megér :) Arányos ár? vagy túl olcsó :)?
Csak kicsit várni kell, hogy az Euro vissza erősödjön a Jó Magyar Forinthoz:)