Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

DC szervó motoros vezérlés

Indította gaben, 2025 február 03, 18:16

Előző téma - Következő téma

svejk

Szerinted?! :(
Jó hogy mondod már pakolom is félre...

svejk

Nem nagyon...
Minden másodikhoz, oké?

Farkas Ádám

encoder beépítve a tacho helyére:
http://kepfeltoltes.hu/080709/DSC09315_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>

bmejdz9nu

Egyébként.. ha "tömegigény" lenne csapágyra... tudok az USA-ból olcsón... milyen a mérete?

bmejdz9nu

Szépen megcsináltad...
A hátsó tengelyvégekre kézi tekerő lesz? Áramszünet esetére :)

Farkas Ádám

Vagy ventilátor. Áramszünet nem lehet mert a szélkerekem befigyel olyankor.

bmejdz9nu

Farkas Ádám

Nincs valakinek fölös UHU mikrokontrollere , az Uli már két levelemre sem válaszolt.

svejk

Átszámoltam, van mindhez új csapágy...

2vkx6unz

Nekem hétfőn jött meg 4 db. Kb. 2 hét alatt ért ide, de Ulival nekem sem sikerült leveleznem. Elküldtem a leírásnak megfelelő összeget PayPallel és jött a vezérlő +4 kvarc bár azt nem kértem (35EURO/4 db). Egyet már összeraktam most jön a többi.
Szerintem annyira elfoglalt, hogy nem foglalkozik a levelekkel kivéve azokkal amikkel muszáj (rendelés).
A 4982-4985 sorszámúak az enyémek ;)

bmejdz9nu

Szerintem is "enged rá" ULI-ra a pénzt PayPal-on... nem fog "lelépni" ... :)  
De mennyit és mennyiért az a kérdés... Én még nem rendeltem tőle... így azt nem tudom...

Farkas Ádám

Hogy találtad ki a 35EUR-t? Azt írja hogy 5-10 eutót kér + posta.

2vkx6unz

Visszafele számolva: 35 Euro- PayPal díj~32 Euro
-postaköltség (~2 Euro "buborékos" boríték+ bélyeg)>> ~7,5 Eurora "értékeltem" egy vezérlőt amiben benne van a szellemi munkája, fizikai munkája (beszrez, postáz, üzemanyag), némi pénzügyi kockázat (zsákszám veszi a vezérlőt)stb.  
Szóval úgy ítéltem meg, hogy ez egy elfogadható ajánlat egy vezérlőért. És nem tiltakozott sőt még küldött 4 kvarcot is ;) darabja ~0,12 Euro ;)

bmejdz9nu

Nem is küldte "légipostával" :) azaz elsőbségivel.. sem ajánlottan.

2vkx6unz

Légipostával küldete, de nem ajánlott küldeményként (Bízik a Postában ;) igaz a Német postához szokott ... 20g ig csak 0,7Eur 50G-ig 1 Eur a www.post.de szerint. Szerintem 4 IC + 4 kvarc az még könnyebb is mint a boríték ;)