Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

43pbwjg8s

Az utolsó fogásodnál így már paláston 20mm-t fognál! Biztos?

000000000

Én már azt mondom amit te akarsz. A pálya generáláskor, olyan lépéstávolságot adsz ami a leg megfelelőbb. Íveknél érdemes 1 vagy 1,5 tizedre venni. De tárgy méret függő is.

robokacsa

de csak fél mm-t kellene leszedni 20mmen.
de legalább már érted mire is gondolok.

43pbwjg8s

Az 1mm nagyon sok lépésnek. Nem a maró, hanem a felület, az eredmény miatt. Legalábbis szerintem.

No én megyek... Este otthon a kéken vagy mélben megtalálsz ha nem lenne végleges jó megoldás itt.

robokacsa

nekem a szerszámpálya generálás nem megy ezekszerint.

43pbwjg8s

"de legalább már érted mire is gondolok."
:)

Azért hallgasd meg az öreget. Nem tudok még rájönni mire gondol, de lehet nagyon okos megoldás lesz, és tényleg tanulhatunk belőle. (Jelezném: Nem irónia!!!!)

robokacsa

ha megoldás születik, itt meglesz :)

z2a2u8wf

keresd ki itt Bénitől  a 4012-es hozzászólást a 8. oldalon  
szerintem az lessz a tiéd

000000000

Igen, valóban nem tudom mennyire vagy képben, a marási stratégiákban. Természetesen, én 4-5 menetű (szintű) marópályát generálnék. Így elérhető hogy 4-5 mm süllyedéssel marjon. Vagy, egy nygyobb átmérőjű maróval egy menetben nagyolnám.

z2a2u8wf

a képeket valaki csinálja már láthatóvá

robokacsa

igen a képek hiányoznak.

z2a2u8wf

viszont ott is Béni volt jelen. tehát nála ott lapul a megoldás

robokacsa

marópályának, illetve körbejárásnak mindenképpen viszonylag sok kellene,hogy ne legyen csíkos.

robokacsa

csak oldalról, ha enyhén csíkos, azt könnyen le lehet smirglizni jó dörzspapírozni.

robokacsa

ez lesz a megoldás......köszike,még lehet kérdezek.... :)