Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

Béni

http://hobbycncart.com/forum/17-24-6059-16-1329592881" TARGET=_fnew>Nézz de ide, rengeteg szép felületkezeléssel találkozhatsz, és a módszer sincs eltitkolva.

Béni

robokacsa

aham
már csak egy kis díszítés kell bele
és amikor igy élesbe megy a dolog, ekkor jön rá az ember, hogy nem is olyan egyszerű.
megnézem az ajánlott linkedet, és remélem egy fokkal megint okosabb leszek.
[#worship][#vigyor2]

robokacsa

nagyon jó segítségnek tűnik a videó.
holnap, ill ma már be is vásárolok az alapanyagokból.
és egy kis megjegyzés:
a jó sexben is kell a jó kézimunka .......
szép reliefet meg kézzel kell pácolni.....

robokacsa

előbb utóbb bemutatom a gépemet is, kiváncsi vagyok ki ismeri fel [#wow1]

robokacsa

Köszönöm Rabb Ferenc,és Vincze Sándor segítségét is.

9b6n3fn2n

Nincs valakinek raktáron egy szép bakancs reliefje? Az sem baj ha van benne valaki majd kiszedem. Lehet 3ds fájl  (model is)

9b6n3fn2n

Tud valaki olyan free progit amivel a .max kiterjesztésű fájl konvertálható .3ds fájllá?

43pbwjg8s

Sajnos nincs ilyen.  
A .MAX zárt formátum. NET-szerte keresik a megoldást de nincs ilyen. :(
Az Ingyenes GMAX pedig nem olvassa.

43pbwjg8s

És egy célzott topic kifejezetten a fa utólagos kezeléséről Famatyi (ICMatyi volt az operatőr) videó anyagával.
http://hobbycncart.com/forum/21-165-1" TARGET=_fnew>Utólagos fakezelés topic

9b6n3fn2n

Köszönöm a válaszodat. Akkor nem küzdök tovább.

robokacsa

köszi már néztem, ki is próbáltam.

robokacsa

valakinek nincs véletlen , valami szépen megkonstruált anyáknapi relief?
a héten még lenne ideje a gépnek kifaragni.
nekem csak beindítani van időm sajna.

robokacsa

egy kérdés
jó -e az észrevételem, hogy ha a marópályát 45 fokban elfordítom"" ( tehát egyszerre megy X és Y tengely)közbe Z is, sokkal több hiba van a reliefen, mint ha csak Y irányban lépegetek előre???
ez annak tudható be, hogy gyenge a vezérlésem?, nagyobb tápot igényel?
, léptetős, msd vezérlővel.
vagy esetleg tegyek az áramokra egy kicsit, mert a mocik még alig melegszenek, és megy, kb 30 váltó feszről egyenirányítva.
esetleg a gyorsítás és lassítást érdemes lassabbra állítani?
szerintem hirtelen gyorsul, és áll meg....

5z7aew5x

Eddig nem tudtam mi az az artcam. Most, hogy kéne érteni hozzá...[#wow1][#circling][#confused]